[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#98 人手一部SONY M9

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
送香港啊
不過貴左1072usd
最近睇中左以下2個款 想大家俾d意見揀邊個好
Samsung 28" Odyssey G7 (LS28AG700NCXXK)
Asus 28" TUF Gaming VG28UQL1A
唔係sold by Amazon, 不了
reseller黎,我之前都比佢fake
你禁寄美國 會變898
不過都唔係sold by amazon
27GP95R
請教下各位師兄
小弟幾個月之前買咗LG c2
本身用緊1060諗住遲下出4系先換
但係最近見到新咭麻麻地
想再等下
咁問題係我依家要點做先出到4k 120?
依家用緊M3000 凈係出到4k60
1060冇dp dsc出唔到
除非行4k 120hz yvu420 有畫質損失
各位大佬 想問下 我平時都係睇Netflix 多 遲d想換4090得閒打下機 玩下gta diablo果d 係米唔需要買到m9果d 咁pro 想要27吋 4k
利申 罪大粉絲
m9係你嘅最佳選擇
m9係你嘅唯一選擇
LG WOLED 似乎未有能力出27,32吋4k
等JOLED表演
但係冇貨師兄
同埋點解香港冇行貨出既
4090得閒打下機好rich
怕出左gta6推唔郁嗎
本身用緊1070 都想轉LG c2

我見有啲可以DP 1.4 轉 HDMI 2.1 既線 可以試下 但就一定無咗G-SYNC 同VRR 如果睇片多應該無問題
LG塊2k 240應該差唔多開始量產了
係dp 1.4 dsc轉hdmi2.1
10系冇dsc
急用可以京東買,肯送香港,貴amazon 300HKD,
冇得解,佢唔想入就唔入
多謝師兄 包送香港 定要集運?
寫就寫官方直郵,不過貨都係神州集運送,有問題嘅話好似得7日退換,冇得無條件退
多謝師兄 解答
請教一下 無DSC
係唔係插落去 都冇用
TAOBAO 入面見到張咁既圖
開唔盡RGB
得422
畫質有損失 文字比較明顯
想問下想換個芒打fps apex同睇戲剪片24吋左右邊個選擇最好aw2521h XG248Q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞