[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#98 人手一部SONY M9

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
想問吓如果拎來做副mon
想27吋2K ,冇其他要求,要最平可以買邊隻
有冇人有用windows 11 22h2個hdr校正
岩岩校完再開hdr睇桌面冇以前咁灰白色水好貼近冇開hdr
豐澤而家$1500
而家豐澤gn600 1500百幾已經唔係比多小小
OLED G8 用埋d怪雞port 不過有type c
用用電腦發現個moon有一條白色線由左邊去到中間 但係唔係好明顯 只係開notepad個陣先見到 係唔係代表壞咗 買咗一年咋

model係VG258Q
啱啱一check仲有一年保養 係唔係可以拎去SSP俾佢維修
點解牙石冇24小時hotline
要搵漢科
想update 隻 dell 2720q

睇緊32吋 range,隻dell 3223qe有冇得諗

平時用嚟做開video edit同執相
睇price .com
M27Q跌到2490,同Amazon分別唔大
睇晒rting啲對比資料
應該會入手

想問買佢好
定喺Amazon買XV272U kv好
講到有特別護眼好吸引
(定其實隻隻Mon今時今日都好護眼
京東連運費1899人仔 你問我我會揀msi, acer同即刻跛啲QC…
2000+ zones + ATW
重視保養就香港買m27q 有人幫你搞
唔係一律amazon/ jd
你唔係長時間玩,護眼都唔太重要
1500我去買lenovo Y27Q-30唔好?LG最新NanoIPS 2K 180Hz先賣1499人仔
GIGABYTE聯強代理,你諗著有人會同你整?發下夢好了,至少拖返你幾個月
lenovo 除左個oc奇差同支牌外 基本上無咩唔好
1500蚊用最新NanoIPS唔要求得咁多 同你較埋色仲想點 大家打個和
都叫有人'整'啦
要等幾個月都草得返買mon錢
而家 42" C2 全部用WBE 未?
定仲係睇彩數,可能係 WBC 又可能係 WBE?
屌奶星我俾2舊水寄返祖國夠有人整😅
唔知咩價位
USD1000走唔甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞