[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#98 人手一部SONY M9

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
MSI 4k 144 32" 果隻mon 去落到 6899, 攪到又唔想買dell 果隻
這價錢我也不考慮g3223q了
唔差
係貴咗d
如果佢USB C頭可以有65W 夠差住部notebook就完美
我仲諗緊買佢
最撚正,約維修,冇電話回覆,上網填資料,幾時收又覆唔到我,又冇外借mon ,漢科真係世一代理
先飛起G7 多問題+就出新
琴日落單買左mag274qrf-qd
msi qc…
隻隻牌子都有人屌
LG C2 42
PRICE 啲細鋪都去到8000頭
大鋪個啲1萬有抄
真係好吸引
個價真係好吸引,可惜42太大😭希望下代有32
27” 2k mon
駁notebook + switch 用
睇咗好多都係黑色mon
有冇啲白色/銀色mon推介?

我部notebook 係moss tuf dash f15 3060(奄割版)
巴打檯幾長?
AW2723DF
Dell S2722DC 有冇伏?
所以叫人幫襯祖國好過, 香港代理個保養有等於冇 不過漢科啲服務已經係咁多間入面叫做最好嗰間
等PG27AQN, Q4出
cls ....過程

1. 我話你收返隻 mon 返去檢查唔係問題,但唔該比返隻我頂住先,佢話冇,要額外申請,未知有冇

2. 咁點先可以直接一換一全新,要拍片比佢睇,睇到有跳黑線,先可以一換一。

最後我直接報海關。
即係點, 你拍完片send俾漢科佢都唔換隻新嘅俾你? 我之前買ps5手制有問題7日內拎返去鋪頭都唔撚肯換, 逼我去旺角個維修中心擺低幾日, 屌佢老母閪, 後尾報消委會但一啲用都冇, 消委會話要間鋪頭"自願配合調查", 簡單啲講間鋪唔理嘅話消委會乜都做唔到, 真係搞撚笑的, 早知就忍幾日amazon買... 後悔了寧願貴少少都外國買, 起碼有得退換貨先
佢間中跳一兩下,我點撚拍,漢科真係弱智
唔係有上門保養咩, 叫佢搵條友上嚟慢慢check囉, 定佢以為個個都有cam 24小時影著個mon 佢唔撚配合就寫email send去msi投訴+post reddit, 應該即時有專人聯絡同你處理
邊度有
悠二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞