[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#98 人手一部SONY M9

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
想請教,benq halo 係咪唔適合曲mon 有冇類似product 岩 曲mon 用
唔知,我見近近地又有現就衝左
大家覺得玩32吋4k 75cm視距夠唔夠?
睇HDR會 不過你急用冇計了 可以買27GP95R

左M9
京東買m9啦, 一兩日送到
C2平左咁多 早排11980買
但gp95r 香港賣緊5000
我覺得唔值俾多2000幾買m9
雖然我係sony fan boy
LG不了, 垃圾QC, 佢有7000budget+要HDR, 唔買M9仲有咩選擇? 一係就等27GQ950, 但就絕對唔係呢個價
話說用緊既mon呢
1 27吋4k, 打機時本身唔覺delay 但係例如mon hun GP 有timing要求 就真係有丁點差異
2 20吋古董 而家壞左想換個打機專用高hz mon

咁27吋個個我打機時有時嫌太近太大 唔能夠一眼關七 於是要推返遠佢黎打 件事好on9咁
所以諗住換個細過27吋既高hz mon, 本身個個就睇戲用咁
咁細d係咪得返24吋既選擇
已買Dell,駁mba 一條線好方便👍
M9幾時會喺香港出
Amazon 買啦
想買就買等乜鬼
同埋要打機反應/delay 快
係咪總之見1ms, 144hz / 165hz 就係
定要睇乜野數字
之前個po有師兄話香港唔會入
Halo掛緊Neo g7無問題
我之前用32吋曲芒係夠既
有心既42吋都夠
幫你睇埋依家Amazon 直送仲有1部$898 usd
halo正正有個曲mon配件
岩岩腦場消費卷$5000攪掂
買左27GP95R 想問下會唔會 oc 去到165Hz & set 反應時間去到最快??? , 會唔會對個mon 好傷??
如果我budget2000樓下

想要低藍光24吋mon,最好冇邊,想打直做副屏

係咪asus va24ehe最抵

(唔想另外買多張防藍光膜
其實24吋2K有冇低藍光

個mon配件唔齊 搵豐澤變單機
大佢話報東張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞