[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#98 人手一部SONY M9

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
FPS買2k高refresh rate, 最好等PG27AQN, 準備出
lg27gp95r 區域調光 睇disney+一到黑位現哂形
側光分區 or 太少分區反而係拖累
熄HDR or 拉返低d亮度會好d
播隻terminator 黑暗命運

見到分區是光是暗 較番正常就無事
想知師兄最後有無寄番去維修
因為除左sony m9 fald 可以ko 佢,佢個panel 一定好過28"果堆panel,除非你要果d kvm 功能
2023Q1當儲下錢 應該一皮野走唔甩
本來只係有個舊mon剩左,而玩3 mon ,其實2 mon都夠
而家個舊mon壞左 又想買個新mon正式3 mon

已經返唔倒轉頭
gigabyte同msi mon 網上咁多廣告
但係腦場一個display都無既?
今日到貨,原盒送黎,開心使用中,299.99抵到爛

新手想問Samsung 24" Odyssey G3 抵唔抵玩

Budget 2k, 24吋

平時玩下valorant, 睇下片

定有其他好啲嘅選擇?
想買ching有無係京東買過mon
gp950 年頭都炒到過萬
呢隻功能仲勁d ,應該最少15k 仲要未必有貨
有無人用緊lg 27gp95r 駁ps5 玩啊
想知聲點可以出返落speaker
試過用3.5-rca 都無聲出
由買到送到嚟用咗幾多日?
洗唔洗額外買電源線?
大約四日,電線佢跟美國插,我自己換左三腳插
試下左右推 螢幕底下joystick 推大細聲就搞掂
acer x32fp因firmware搞唔掂所以被pchome下架
ACER狗也不_
唔該ching
有聲了
好浪費
Asus應該未拎到4k 576zones amled
想問下MacBook駁27GP95R 應該揀邊一個setting? Mon果邊有冇嘢要set?
用緊type-c轉DP1.4a線

GQ950 會不會肯加type c 頭
如果開得15k LG作風似乎不會跟大隊
我估是display P3
比較適合mac os
最後美森買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞