adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有無巴打知道ultra boost 邊度有大size買(46號,uk11號)
上網睇都係得10號半

美國同歐洲網
有冇人知對UB RTT Mids 其實香港原價幾錢?
好似EXIT 同其他個幾間唔同價?
原價係1600?

j01 1600其他1999/2000
點解我係adidas專門店買到UB triple black?
係咪周圍返左好多貨?
點解我係adidas專門店買到UB triple black?
係咪周圍返左好多貨?

今日?
邊間?
有冇人知對UB RTT Mids 其實香港原價幾錢?
好似EXIT 同其他個幾間唔同價?
原價係1600?

j01 1600其他1999/2000

唔該巴打
J01 咁平既點解
白痴一問
如果著開nike(kobe 11, lunarepic flyknit) us9/uk8嘅話,著ub parley(非uncaged)應該買幾多號好
想問下 ub 1.0 著us7.5 run thru time 對energy boost著咩size 好
不厭其煩咁問下巴打們
2.0係咪買大半個US碼冇死?
我AF1 Super Star都係US8.5, thx a lot
另外有間ig shop有幾隻2.0女裝色full size restock仲要under $1000大家點睇
買咗對eqt 1237
幾正

邊到買?幾錢?
白痴一問
如果著開nike(kobe 11, lunarepic flyknit) us9/uk8嘅話,著ub parley(非uncaged)應該買幾多號好

不厭其煩咁問下巴打們
我AF1 Super Star都係US8.5, thx a lot

我又推
不厭其煩咁問下巴打們

不厭其煩咁問下巴打們

thx bro
白痴一問

白痴一問

求其搵間試下普通ub咩size啱自己 再買大半至1碼就啱
白痴一問

試完唔買好似好衰咁
白痴一問

試完唔買好似好衰咁

咁你寧願買完唔岩size定試完唔買
白痴一問

試完唔買好似好衰咁

有咩問題 唔試點知啱唔啱

有冇巴絲留意緊呢對swift run 但我想問鞋底係黑定白色 同埋邊到入手好 想買多對比叧一半
有無人知香港洗唔洗食炒價先入手到

其實門市有無UB3.0 白色買
Pure control ub 點入手?
Pure control ub 點入手?

原價好難會搵到,呢對野出貨少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞