adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

有冇人會買?

靚到痴線

差咁啲喎米白

其實個係面係mesh定pk?
Eqt係咪得一款係boost底

eqt support ultra, 9317
Eqt係咪得一款係boost底

eqt support ultra, 9317

Thx

有冇人會買?

靚到痴線

差咁啲喎米白

Mesh

有冇人會買?

靚到痴線

差咁啲喎米白

Mesh

屌點解唔用pk
仲要收1600
Ub 3.0舊膠黃左有冇得搞
6號係stockx買咗對yeezy 到而家仲係en route to stockx for authentication
好緊火
6號係stockx買咗對yeezy 到而家仲係en route to stockx for authentication
好緊火

我之前都係呢步hold左好耐
一到左stock x就好快寄到比你
好緊火

巴打 想問下佢寄得出去比買家果d鞋係咪都一定係真貨
好怕收到假貨 要refund就麻煩
好緊火

佢會幫你check係咪真貨 先ship
巴打們點睇X PLR系列?唔想買NMD/Ult boost太濫
巴打們點睇X PLR系列?唔想買NMD/Ult boost太濫

平價版NMD囉
想問下各位
如果我nmd著us size 7.5的話
咁我EQT 93/17洗唔洗大翻啲
因為小弟試果陣係40.5
但唔知40.5呢個size對翻us size係咪us7.5
好緊火

佢會幫你check係咪真貨 先ship

thx bro
琴日問完 半夜就見到item en route to buyer

平價版NMD囉

呢對仲多人著喎
想問下各位巴打依家ub3.0買唔買得過?
定等多幾個月4.0?

點睇
今日喺mk睇Eqt pk面同boost底爭少少錢 係咪買boost底好
想問下各位巴打依家ub3.0買唔買得過?
定等多幾個月4.0?

請問邊到仲有呢對energy boost 賣, 去過adidas shop 得最新款黑加燈.

點睇

幾好
Yeezy

唔係咩潮野但見幾有ub1.0 cream既感覺就買左
UB真係好正
勁靚
依家搵番1.0 2.0
屋企已經3對
仲有幾對想入

平價版NMD囉

呢對仲多人著喎

UB咁多款 有幾濫
你著黑白3.0就濫既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞