adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有冇巴打買左pureboost dpr,著落舒唔舒服?

咦 巴打我都係google完唔見有人講先上黎問

你覺得如何

我諗住遲d去試下先,睇下ub好定呢對好,呢對個樣就幾靚

買咩色
想問下而家仲邊度有呢對賣?
或者全白

有冇巴打知 香港有邊間adidas 有呢對eqt買

琴日係朗豪坊adi見到display

你見到係咪白色線果對?
呢對出左一段日子啦喎

純黑仲有咩外國鞋網有得買

有無把打知 哩對 Ultra Boost 3.0 Deep Burgundy 會唔會有男裝??
或者全白

這對唔係全白 係3m黎 上年10月定11月出 應該好難搵到

有無把打知 哩對 Ultra Boost 3.0 Deep Burgundy 會唔會有男裝??

本身就係諗住出係男裝
有冇巴打係美國官網買鞋 你地用咩轉運 同埋無知一問
佢美國官網個size 係咪都係計UK 唔係計US 我睇UK個官網會有得睇埋佢用個邊個size US個網冇
有冇巴打係美國官網買鞋 你地用咩轉運 同埋無知一問
佢美國官網個size 係咪都係計UK 唔係計US 我睇UK個官網會有得睇埋佢用個邊個size US個網冇

轉運買唔到死心喇 block曬
如果NMD PK著緊UK 6
Stan smith買大一個碼會唔會大得滯?
或者全白

如果你係想要triple white 專門店好似幾齊碼
想平啲幾間大ig shop都有散碼
或者全白

依家果隻triple white 唔知點解好似無最初隻triple white咁靚

你覺得如何

買咩色

個底有紅色果款,岩岩試左,我覺得都係ub舒服d

你見到係咪白色線果對?
呢對出左一段日子啦喎

嗰日喺又一城好似見到

你見到係咪白色線果對?
呢對出左一段日子啦喎

嗰日喺又一城好似見到

幾時呀?
純黑喎無白線果隻

你覺得如何

買咩色

個底有紅色果款,岩岩試左,我覺得都係ub舒服d

93/17>ub 舒服
或者全白

依家果隻triple white 唔知點解好似無最初隻triple white咁靚

有咩唔同
我都覺有啲唔同但又硬係講唔出
後跟舊膠唔同
新手想問下ub點洗好,比gip碌左下
或者全白

有咩唔同
我都覺有啲唔同但又硬係講唔出

新個對後面磨沙 同埋係好似白d 紋無咁明顯 舊個對好似無咁白d紋明顯d
[/quote]

93/17>ub 舒服[/quote]

真係有咁正?我見上網個個都咁講,但係跑步果d EQT 掂唔掂?

93/17>ub 舒服[/quote]

真係有咁正?我見上網個個都咁講,但係跑步果d EQT 掂唔掂?[/quote]

路步就唔知 舒適度一定係eqt 93/17 > ub, eqt 其他款就不了
請問 有咩女仔鞋款靚又岩做運動 幫人問
佢話可能入nmd, 即刻屌柒佢咪撚哂錢...
請問 有咩女仔鞋款靚又岩做運動 幫人問
佢話可能入nmd, 即刻屌柒佢咪撚哂錢...

nmd做運動
做運動 pure boost 幾好

93/17>ub 舒服

真係有咁正?我見上網個個都咁講,但係跑步果d EQT 掂唔掂?[/quote]

路步就唔知 舒適度一定係eqt 93/17 > ub, eqt 其他款就不了[/quote]
搭單問
93/17使唔使着大一個size?
因為91/16fit size鞋面塊葉有啲刮腳 但冇試過93/17所以唔知
依家門市邊度仲有ultra boost x stella maccartney ? 尋日去cwb 無晒想要嗰對,個staff 又唔肯check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞