adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
門市賣緊果對ub uncaged全白
同第一次要抽果隻係咪同一款

後跟舊膠唔同左
終於係Eastbay 買到 multicolor
想問下3.0 multicolor香港幾時出?

唔係之前已出左咩

好似淨係某d地區出左

人地成街都係,香港普通ub都難揾

耐心等下啦,美國都要15/7先出,香港唔係無機架

近近地去日本買啦

日本27000yen 啊

25000 名古屋 已入手
有冇巴打知道香港邊度仲有ub 3.0 tri blk2.0 us11
叫英國fd幫手買左對parley
隻藍白色好靚,但好驚整污糟
想問有咩可以噴下佢
同埋想問邊度仲有xr1

巴打買幾錢?
有冇巴絲個boost底兩邊刮到甩咗一個個細窿
著咗半年
事關我啲frd又冇咁嘅情況 但我對野係真
著咗半年

試過著黎打籃球
點知跌底左
搞到2邊boost底都裂開左少少
仲要染哂球場d紅色漬
洗極洗唔甩 仲慢慢"菌"埋黑邊

利申 本身唔識打 班frd唔夠人先拉我落場
叫英國fd幫手買左對parley
隻藍白色好靚,但好驚整污糟
想問有咩可以噴下佢
同埋想問邊度仲有xr1

想防水個啲咪叫你英國朋友順便買liquiproof
google下會搵到七折link
想問下巴打們而家買ub 2.0 core black幾錢到合理?
想問下巴打們而家買ub 2.0 core black幾錢到合理?

<1500
著咗半年

試過著黎打籃球
點知跌底左
仲要染哂球場d紅色漬

著ub打波
著咗半年

試過著黎打籃球
點知跌底左
仲要染哂球場d紅色漬

著ub打波

個時係學校
班frd咁岩差一個
有冇巴打比意見我gazelle應該買咩碼好
平時nike著us9
想問下如果想預購nmd 係要點做? 我想用正價買nmd blue camo 希望各位可以教下我
想買stan smith boost primeknit
請教下可以點入手
想買stan smith boost primeknit
請教下可以點入手

同問
ultra boost parley 白藍點入手?

我都想知

男碼facebook有唔少

男碼facebook有唔少

有無假?

兩對都好靚

兩對都好靚

其實energy boost個形都幾靚,不過無咩人著

兩對都好靚

其實energy boost個形都幾靚,不過無咩人著

左邊個對係咪外國網都賣哂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞