adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
Eqt黎講我覺得呢對最靚

白山都正
Adizero prime 大家點睇

同UB uncaged 著落分別如何
依家門市係咪有得買Iniki?

overkill如果唔係個三條鮮紅色

Iniki runner 係咪一定要去銅鑼灣個d 旗艦店先有得買/試?
普通大鋪會唔會有?
Boost底黎講舒服度 暫時係覺得eqt93/17>ub>>>>>>nmd=iniki
Boost底黎講舒服度 暫時係覺得eqt93/17>ub>>>>>>nmd=iniki

nmd同tennis hu無咩分別
但tennis hu無boost

啱啱由英國運到香港

幾錢?

啱啱由英國運到香港

幾錢?

之前on sale好似450到都買到

明明大家都係boost 分別可以咁大
不過r2應該好著過r1既 個底淋過r1

著到甩boost
好舒服
有冇巴打知邊度重有 navy 色 Iniki 賣? thanks
Pure boost2 個外型唔靚咩?
定係個底冇咁舒服?

噤eqt ultra應該排係咩位

噤eqt ultra應該排係咩位

呢對唔清楚 未著過
但係見個mid sole同ub一樣 應該同ub差不多

overkill好型喎 係個價

overkill之後我會揀依對

overkill好型喎 係個價

overkill之後我會揀依對

呢對咩價

呢個位黃咗 可唔可以用tarrago super white油返白?

著過一次 外國入手 有無巴打要

幾錢先?

呢個位黃咗 可唔可以用tarrago super white油返白?

未試過, 你可以試下
d人多數用tarrago super white油個boost底

幾錢先?

其實香港依家個價位係幾多到
女裝Adidas Womens NMD_R2 (Wonder Pink)
囡囡本身著NB係 US 6.5 size, 呢隻款要買咩size? 駛唔駛大或細半碼?送比佢
多謝晒
女裝Adidas Womens NMD_R2 (Wonder Pink)
囡囡本身著NB係 US 6.5 size, 呢隻款要買咩size? 駛唔駛大或細半碼?送比佢
多謝晒

$1200 抵唔抵屌

幾錢先?

其實香港依家個價位係幾多到

有無tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞