adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
想問如果ub3.0著us9, Jordan 1應該著咩碼 唔該 NIKE嗰邊問無人理

你3.0 true to size 著us 9的話,1s都係us 9就得

會唔會好貼腳?聽過有人話要大半碼

我唔會
利申 ub 2.0 US10.5 , AJ1 US10

唔該晒巴打
宜家買 triple white 3.0好似幾抵屌 買唔買得過?
2.5k買返1.0 grey會否太過不智
我知不智就梗

要wool grey 先冇咁不智

wool grey 最唔靚個對
全新都好殘咁
宜家買 triple white 3.0好似幾抵屌 買唔買得過?

3.0 勁柒。。。
寧願加多一千要1.0

好似要1799

利申:外國買咗

唔係1699咩
諗住聽日放學去買

1699好似 得兩間有放學仲有無呀
買貴左tim係外國

邊兩間有
咩色

吓,我見佢旺角大鋪都寫有喎

唔知呀 我見hypebeast

有冇巴打知邊度有現貨

銅鑼灣 好似係

邊到有

1699好似 得兩間有放學仲有無呀
買貴左tim係外國

邊兩間有
咩色

吓,我見佢旺角大鋪都寫有喎

唔知呀 我見hypebeast

有冇巴打知邊度有現貨

銅鑼灣 好似係

好彩旺角都有
淨返us7同7.5,咁啱有我碼

朝早係漢口道買左
條友係咁話 搵埋朋友買,中午人地放飯就無哂

贏晒對parley

Parley靚好多

贏晒對parley

Parley靚好多

依對parley周圍都係 是但禁個外國網都齊碼
女仔著就靚 男仔上轉深藍比較靚
有冇巴打係JD sports買過ultra boost?
想問下佢揀size果度得係us 定uk 計?
我見佢得number俾我揀

贏晒對parley

Parley靚好多

係咩
好少上網買 好煩 又要搞轉運集運
可能我比較白 著呢啲都ok
其實最想要係黑白rc 1.0
炒撚到飛天

幾錢
有冇巴打係JD sports買過ultra boost?
想問下佢揀size果度得係us 定uk 計?
我見佢得number俾我揀

UK
有冇人知邊間 adidas original仲有白色日文字個對NMD買
有冇巴打知 香港有邊間adidas 有呢對eqt買

呢啲門市應該唔會有

atr mid 好似就出

贏晒對parley

Parley靚好多

係咩
好少上網買 好煩 又要搞轉運集運
可能我比較白 著呢啲都ok

巴打對parley係邊到入手

贏晒對parley

Parley靚好多

parley我鐘意第一對uncaged
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞