adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
仆街,今日出對eqt又比人掃哂

今日出個對咩樣

門市大把貨wo

官網有碼喎

白藍色果對?

各位,想問下呢香港有無舖頭賣呢款?去過旗艦店無,有間代購話斷貨。

想買比女朋友做禮物

我男朋友都買左對俾我

邊個仲有得賣。生日就到

我男朋友話w字頭

依對我都有興趣

上腳好靚

其實呢對係咪就咁上adidas uk搵stam smith就見到?我搵左好耐都唔見有呢對,全部腳踭位都係有色,唔似呢對咁淨係logo係粉紅色

各位,想問下呢香港有無舖頭賣呢款?去過旗艦店無,有間代購話斷貨。

想買比女朋友做禮物

我男朋友都買左對俾我

邊個仲有得賣。生日就到

我男朋友話w字頭

依對我都有興趣

上腳好靚

其實呢對係咪就咁上adidas uk搵stam smith就見到?我搵左好耐都唔見有呢對,全部腳踭位都係有色,唔似呢對咁淨係logo係粉紅色

呢對官網無,係外國某間鞋店限定,所以唔係度度有

我男朋友都買左對俾我

邊個仲有得賣。生日就到

我男朋友話w字頭

依對我都有興趣

上腳好靚

邊間 想買對俾女朋友

邊個仲有得賣。生日就到

我男朋友話w字頭

依對我都有興趣

上腳好靚

邊間 想買對俾女朋友

你留聯絡方法,唔想幫人宣傳

想問下呢對啲外國鞋網係咪仲未有得賣?

今日開賣左
想問下邊到仲買到nova pk black white
想買比男朋友做生日禮物

今日開賣左

同overkill個對一樣 秒清 白色就任你買
全黑pk日文字 nmd好 定 全黑ub3.0好?

今日出個對咩樣

門市大把貨wo

官網有碼喎

白藍色果對?

今朝睇黑色都仲有9號
想問下如果想買nmd ub eqt新款果d鞋,
去邊到既門市最齊款?
第一次買唔知去邊到買好
去邊到既門市最齊款?
第一次買唔知去邊到買好

同問 想買ub但去旺角間adidas只見到黑色白色呢d 想要多d 色揀
去邊到既門市最齊款?
第一次買唔知去邊到買好

同問 想買ub但去旺角間adidas只見到黑色白色呢d 想要多d 色揀

其實都係碰運氣
有時呢間有嘅第二間冇
行多幾間睇下,留意幾時返貨
新款熱門款有貨都好快俾人買晒
旺角波鞋街同朗豪坊,海港城,中環,銅鑼灣呢幾間專門店應該最齊款
去邊到既門市最齊款?
第一次買唔知去邊到買好

其實都係碰運氣
有時呢間有嘅第二間冇
旺角波鞋街同朗豪坊,海港城,中環,銅鑼灣呢幾間專門店應該最齊款

adidas online shop 有冇話幾時返貨果d? 冇乜色揀

我男朋友話w字頭

依對我都有興趣

上腳好靚

邊間 想買對俾女朋友

https://t.me/Ddgdavid

大家點睇climacool 02/17?
去邊到既門市最齊款?
第一次買唔知去邊到買好

其實都係碰運氣
有時呢間有嘅第二間冇

adidas online shop 有冇話幾時返貨果d? 冇乜色揀

冇,唯有自己mon住

今日出個對咩樣

門市大把貨wo

官網有碼喎

白藍色果對?

今朝睇黑色都仲有9號

呢對洗唔洗預大啲或者預細啲咁

今日出個對咩樣

門市大把貨wo

官網有碼喎

白藍色果對?

今朝睇黑色都仲有9號

呢對洗唔洗預大啲或者預細啲咁

唔使喇,你著開乜訂乜就得

我男朋友話w字頭

依對我都有興趣

上腳好靚

邊間 想買對俾女朋友

https://t.me/hi11ss
有無方法防止鞋底變黃
各位巴絲有無係邊度仲見到有得賣啊?
有無方法防止鞋底變黃

唔好著同一買返來入袋抽真空可能得
有冇人著climacool ?

有興趣想買 最近平左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞