adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

呢對點睇?
有冇巴打知門市仲有冇呢對
有冇巴打知門市仲有冇呢對

屌end個free shipping完撚左
岩岩去試完size返屋企就完左

通常幾耐搞一次free shipping
http://Sneakersnstuff.com
20% Off all adidas products. Use code TWENTYOFF at checkout
Offer ends Friday 15th at 9am CET + free worldwide shipping

抵唔抵

抵啦 好似做緊free shipping 我亂禁佢都無收shipping就好抵

呢啲code 點搵㗎

巴絲點睇呢對wm nmd r2

唔知香港有無 同埋 隻色算唔算難襯ar

我麻麻地NMD個款
中環嗰間可能有
買左對nmd白武士
有無人買左呢對

前日買左呢對,發覺好難襯褲,有無巴打有suggestion
有無人買左呢對

求其一條牛仔褲再roll褲腳都得啦
Uncaged係難襯短褲
有無人買左呢對

求其一條牛仔褲再roll褲腳都得啦
Uncaged係難襯短褲

個knit搞到長短都難襯 我摺腳

我麻麻地NMD個款
中環嗰間可能有

中環見過,同埋wm trail boost都有
想問呢對係ultraboost幾

想問呢對係ultraboost幾

2.0

29去排
Tubular doom sock 實物幾靚

特別係灰同白

買黑色定淺灰好

特別係灰同白

太貴

特別係灰同白

太貴

Originals 黎講佢都係算中價姐

比佢貴
既比比皆是
想問下smartofficial d鞋真唔真
咁啱我想要嗰隻色又好抵

特別係灰同白

太貴

Originals 黎講佢都係算中價姐

比佢貴
既比比皆是

佢應該係想講非special edition嚟講999唔抵屌

我都想買 但係us11好似冇乜邊度有
想問邊到仲有女裝ub3.0 white 買?
依家買ub3.0邊到買好?

識買就外國網買 唔識就fb group收

識買就外國網買 唔識就fb group收

街好似都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞