adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
YEEZY係咪仲未派彩

好似未

又唔中
聽日出個對ub ATR墨綠色好靚

好似好難買

香港adidas係咪有
YEEZY係咪仲未派彩

好似未

又唔中

派左?
原果係真係on撚9 抽足咁多次未中過

好似好難買

香港adidas係咪有

VIP 未中過,反而陳冠希果間Juice中過一次

VIP 狗都唔屌

聽過果陣仲幾排4-6個鐘買
香港adi真心on9
YEEZY係咪仲未派彩

好似未

又唔中

派左?

派左
YEEZY係咪仲未派彩

好似未

又唔中

派左?

派左

係咪好小貨? 見鞋谷都冇咩人開post放
YEEZY係咪仲未派彩

好似未

又唔中

派左?

派左

似係上次抽中無人拎果d 再放出黎抽
YEEZY係咪仲未派彩

好似未

又唔中

派左?

派左

真係會冇人拎架咩🤔

好似未

又唔中

派左?

派左

真係會冇人拎架咩🤔

可能時間日子唔啱去唔到

又唔中

派左?

派左

真係會冇人拎架咩🤔

可能時間日子唔啱去唔到

屌 好撚嬲呀 抽唔中

好似好難買

香港adidas係咪有

行左兩間大addidas都唔見有

好似好難買

香港adidas係咪有

上網睇綠色都好小網有 主要都係杏色

好似好難買

香港adidas係咪有

香港連atr 都唔見有

呢對EQT 好似一般,無咩特別

好似好難買

香港adidas係咪有

香港連atr 都唔見有

想睇下實物都無 外國adidas綠色任禁

派左?

派左

真係會冇人拎架咩🤔

可能時間日子唔啱去唔到

屌 好撚嬲呀 抽唔中

抽唔中正常呀

好似好難買

香港adidas係咪有

香港連atr 都唔見有

想睇下實物都無 外國adidas綠色任禁

Youtube幾個review都講呢對嘅Primeknit 極厚
係香港著應該會熱到仆街
見到幾間ig shop賣 x_plr 4百幾 其實係咪真貨
佢地邊度買到咁平
仆街,今日出對eqt又比人掃哂
見到幾間ig shop賣 x_plr 4百幾 其實係咪真貨
佢地邊度買到咁平

淘寶囉
仆街,今日出對eqt又比人掃哂

琴日已經出左

邊度偷步賣
YEEZY係咪仲未派彩

好似未

又唔中

派左?

同樣都係抽好多次未撚中過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞