adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
[oldnews] 尋晚手痕開JD sports個apps睇, 居然見到nmd r1 all white有貨
[oldnews] 尋晚手痕開JD sports個apps睇, 居然見到nmd r1 all white有貨

著到濫哂你而家先買都冇用啦

都唔係想追個trend純粹鍾情依個colorway咋

一年有幾多次yeezy抽 搞到想買收據
Ultraboost uncaged 同3.0大家覺得邊對好睇d?
仲1516緊
有無人知邊度有iniki賣?門市

今日去MK originals 見到有

請問mk邊間?
齊唔齊碼?
大腳板
有無人知邊度有iniki賣?門市

今日去MK originals 見到有

請問mk邊間?
齊唔齊碼?
大腳板

睇咗,有,上面全黑,個底白
唔啱
有冇人對ultraboost uncaged後面好刮腳?

有兩對uncaged, 一對刮一對唔刮
可以用較剪修下硬d既邊位再搽d凡士林/著對長d既襪
賣Adidas gold vip $500

可以抽聽日對 Yezzy

VIP福利:一年內任抽鞋,買野有8折

PM
新果對黑白nmd r1 pk條帶好刮腳
btw用ub 鞋墊又幾好著

一個鞋墊差咁遠?
有對nmd cs2 唔太舒服

一個鞋墊差咁遠?

真係有明顯分別

一個鞋墊差咁遠?

真係有明顯分別

邊到有得單買UB鞋墊?
本身著緊climacool m uk7.5
買左對NMD uk7 都好似大左啲🤔

黑白係指全黑同全白定係一對黑白兩色?
另外巴打上網買定炒價店?
利申:0認識
成功登記抽yeezy 會唔會有comfirm email ?
nmd 著uk7 仲可以塞到一隻手指入去 要買返細一個碼定買細半個碼?
成功登記抽yeezy 會唔會有comfirm email ?

我都收唔到 都唔知有無submit到

我都收唔到 都唔知有無submit到

收唔到
我見fb都幾多人收唔到 應該正常

都唔係想追個trend純粹鍾情依個colorway咋

點解我睇要150英鎊,你睇果對平咁多嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞