adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
[oldnews] 尋晚手痕開JD sports個apps睇, 居然見到nmd r1 all white有貨

著到濫哂你而家先買都冇用啦

都唔係想追個trend純粹鍾情依個colorway咋

點解我睇要150英鎊,你睇果對平咁多嘅

因為你依家睇到個對係新出個對primeknit, 我依對係舊款restock
成對鞋都好真
依個位咁撚樣
有冇得退返去stockx

StockX係真喎叫成對鞋都好真 唔洗擔心喇

真唔真都好啦
eqt遮住咗半個e
好似買咗件次貨咁

想問宜家尼對邊度有得買?價位如何?
成對鞋都好真
依個位咁撚樣
有冇得退返去stockx

StockX係真喎叫成對鞋都好真 唔洗擔心喇

真唔真都好啦
eqt遮住咗半個e
好似買咗件次貨咁

想問宜家尼對邊度有得買?價位如何?

Stockx同goat
計埋運費2300咁上下
不過stockx開新ac會平20美金運費
登記完yeezy有冇confirmation email
登記完yeezy有冇confirmation email

無通知email+無confirm email
好撚野
第一次入嚟依個post
想請教各位巴打有咩方法喺美國Adidas官方online shop 俾到錢
嚟緊去大阪 有冇咩波鞋鋪係抵買同平
好耐冇留意波鞋都唔知出左對eqt

想問呢兩隻色仲買唔買到?
點睇最近對TUBULAR DOOM SOCK PRIMEKNIT SHOES
同yeezy差唔多但又平好多
點睇最近對TUBULAR DOOM SOCK PRIMEKNIT SHOES
同yeezy差唔多但又平好多

著開tubular runner,覺得之後出好多款中間有條線好核突

https://www.thegoodwillout.com/adidas-originals-eqt-equipment-support-adv-clear-grey-bold-orange-ftwr-white-by9581

如果巴打有興趣買, 可以join我個團share運費. 出面開左冇人理
alpha bounce 好唔好著
著緊ub 見alpha特價想買對粗著

唔好著

https://www.thegoodwillout.com/adidas-originals-eqt-equipment-support-adv-clear-grey-bold-orange-ftwr-white-by9581

如果巴打有興趣買, 可以join我個團share運費. 出面開左冇人理

有無黑色個對

有無黑色個對

係冇既, 類似既其他色就有,你可以入去睇下有冇野啱
Pure boost 邊到買平?
有時ig 見到800內都有
來買對黎粗著
來買對黎粗著

Ig信唔過啵 你搭下路睇下有冇人翻adidas好過啦
來買對黎粗著

之前屯門sporthouse 見到有$8XX
eqt 93/17 黑粉好靚
不過好難搵 腳細著us7
聽日出個對ub ATR墨綠色好靚
YEEZY係咪仲未派彩
聽日出個對ub ATR墨綠色好靚

好似好難買

又有啦 想唔食炒價就快

又有啦 想唔食炒價就快

買日文字果對仲好啦
有pk面都係1300有找免運費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞