adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
想問下3.0 multicolor香港幾時出?

唔係之前已出左咩

唔係之前已出左咩

好似淨係某d地區出左

呢對野係咪好少貨? 我係咁搵d group都係得一兩對仲要冇我碼

唔係之前已出左咩

好似淨係某d地區出左

人地成街都係,香港普通ub都難揾

耐心等下啦,美國都要15/7先出,香港唔係無機架

近近地去日本買啦
Overkill eqt 幾靚 stockx買十二日就送到黎

Overkill eqt 幾靚 stockx買十二日就送到黎

Around 390 usd
有無巴打知香港邊到有得買german trainer
想問問3.0 triple black,門市已經賣晒了?謝謝
想問問3.0 triple black,門市已經賣晒了?謝謝

無哂啦

無哂啦

我早幾日係旺角見到有喎

無哂啦

我早幾日係旺角見到有喎

應係同對白色 黑色 uncaged一齊出
但係無見到有triple black
white mountaineering eqt 好靚

呢對野係咪好少貨? 我係咁搵d group都係得一兩對仲要冇我碼

咩形號?

咩形號?

想問下如果係footlocker訂點運黎HK最抵?
有無人知cardan vol.1 LS 香港幾時先有....

harden

唔知但應該唔會好耐
你不如等佢出多d色先
放adidas ultraboost wool grey 1.0 us10.5 $1500 2手 有盒
Tg: higherbrothers
幾時先開放Ultra boost 自訂顏色

應該唔會有 如果唔係點水你不斷買新色

整返對SNS色

整返對SNS色

有都冇得整咁多detail
門市賣緊果對ub uncaged全白
同第一次要抽果隻係咪同一款

唔係之前已出左咩

好似淨係某d地區出左

人地成街都係,香港普通ub都難揾

耐心等下啦,美國都要15/7先出,香港唔係無機架

近近地去日本買啦

日本27000yen 啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞