adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有無人係香港見過有得賣BW Army

歐洲出左好耐 但香港專門店見都見唔到

出左啦喎
上上星期
Fb 有出post
https://www.garow.me/users/trend_storesss/4669981010
假?

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/29/234611_cad77a38962b778a7b06ac0ab366435c.jpgmg]

咁都真 咪玩啦

咁假都夠膽放出黎先好野嘛

有d佢講到明係買假嘢
香港幾時再有stan smith Boost版

想要primeknit+boost版

上星期先係adidas 見到仲有Stan smith pk boost

上星期先係adidas 見到仲有Stan smith pk boost

賣幾錢?

其實會唔會出藍尾?唔要 pk 版

好易污糟

出左啦喎
上上星期
Fb 有出post

係咪已經賣哂

我每星期都去望下都唔見有 官網又無

出左啦喎
上上星期
Fb 有出post

係咪已經賣哂

之前問過cwb adi, 賣哂

出左啦喎
上上星期
Fb 有出post

係咪已經賣哂

之前問過cwb adi, 賣哂

點解香港咁少貨

明明唔係咩限量 歐洲美國官網都齊碼

其實會唔會出藍尾?唔要 pk 版

好易污糟

Boost版得白綠同黑綠 應該唔出藍 因為唔多好賣
無知一問
R1 white pink門市有冇得賣
無知一問
R1 white pink門市有冇得賣

你要門市買,去dmop個啲搵好過啦

出左啦喎
上上星期
Fb 有出post

上星期去京士頓街問,個女sales串過馬撚咁話「呢對賣哂好耐啦喎」

最後上咗ASOS訂算

想問下巴打們呢對大約咩價位
諗住買比女朋友

想問香港邊度買到呢對

想問香港邊度買到呢對

隔離有人放緊

Can't see shit captain.jpg
要搵咩字先搵到個post

出左啦喎
上上星期
Fb 有出post

上星期去京士頓街問,個女sales串過馬撚咁話「呢對賣哂好耐啦喎」

最後上咗ASOS訂算

著船襪會好怪
同stan smith一樣
stockx會唔會買到啲著到黃晒或者污糟嘅鞋
想屌返對白粉eqt

有無巴打知道邊到有nmd r2 灰橘色 係芭提雅見到有 但無買到 翻到香港日想夜想 好掛住佢 好想擁有佢 求全能嘅連登仔同我講邊到有
其實門市有無UB3.0 白色買

朗豪坊見過
我睇adidas ig有對好似叫adv,香港有無得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞