adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
Stockx d鞋係咪全新,會唔會買到著過既

唔會

Thanks巴打
想買對eqt同yezzy
係咪應該唔會買到假野
我見價錢平過香港好多
Zebra都係600usd, 香港成5-6千

買到假野機會好細,始終有人驗左,但都唔可以講100%真。
stock x有時係個盒爛爛地 ,係個賣家原本keep得差
zebra 男裝size 5千買到啦

Thanks巴打

唔會

Thanks巴打
係咪應該唔會買到假野
我見價錢平過香港好多

咁又想問下GOAT又會唔會買到假野

Goat 都係差唔多
買中假機會微
但都有人瀨過野
stock X 買鞋你地直接買果個價定係落Bid?

如果係既話 價岩我直接買

個lowest ask over budget記得落bid等下,seller開高價等人壓佢 參考下sales record

其實唔係好明bid果個玩法,有冇巴打可以講解下

唔會

Thanks巴打
係咪應該唔會買到假野
我見價錢平過香港好多

咁又想問下GOAT又會唔會買到假野

Goat 都係差唔多
買中假機會微
但都有人瀨過野

唔該曬巴打

個lowest ask over budget記得落bid等下,seller開高價等人壓佢 參考下sales record

Bid 即係你開價 如果有人受你個價 佢就可以接受 如果無人受你個offer 就會一直係度
你可以隨時改你個offer 我之前試過賣對白色Undefeated Air Max 開左個價$420 當時有其他人開得俾我低 但等左一輪俾人買左

Bid 即係你開價 如果有人受你個價 佢就可以接受 如果無人受你個offer 就會一直係度
你可以隨時改你個offer 我之前試過賣對白色Undefeated Air Max 開左個價$420 當時有其他人開得俾我低 但等左一輪俾人買左

除非你急住買或賣
如果唔係你可以耐心等兩三個星期(再耐啲都得)
等到價啱你先買/賣
但記得keep 住留意個價升跌

除非你急住買或賣
如果唔係你可以耐心等兩三個星期(再耐啲都得)
等到價啱你先買/賣
但記得keep 住留意個價升跌

好詳細 明白曬 唔該你啊巴打
有人知邊度仲有iniki boost runner navy嗎?

自膠 依對先岩

兩對都好睇...
BTW想問下,無鞋帶既係唔係
adidas UltraBOOST Uncaged
&
Adidas NMD CS2
係唔係都要上樓買嫁?!

自膠 依對先岩

兩對都好睇...
BTW想問下,無鞋帶既係唔係
adidas UltraBOOST Uncaged
&
Adidas NMD CS2
係唔係都要上樓買嫁?!

uncaged都有鞋帶, laceless就無

自膠 依對先岩

XR1同R2 我會揀R2 試上腳睇下
求睇真假
係Stockx買完,ups track完係今日送到
但屋企要今晚7點先有人, 有冇巴打試過ups送貨摸門釘
最後點拎返對鞋

邊隻色靚d同易襯牛仔褲d

黑 btw 新出左灰黑 幾正

有冇相灰黑
我最後買左黑

有冇相灰黑
我最後買左黑

認真隻灰幾靚,深灰,不過驚難襯長牛仔褲,所以都係買返大路色算

有冇相灰黑
我最後買左黑

認真隻灰幾靚,深灰,不過驚難襯長牛仔褲,所以都係買返大路色算

想講 新果隻靚啲 因為個cage 係實色

有冇相灰黑
我最後買左黑

有冇圖

有冇相灰黑
我最後買左黑

有冇圖

有冇相灰黑
我最後買左黑

有冇圖

個價貴好多,呢對1999
想買對yeezy zebra, 如果唔上網買 去邊間鋪頭賣比較有保證?我驚去潮特買到假野 之前新聞成日話潮特賣假鞋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞