adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
呢對點睇? 最近見ig shop開始有預訂 唔知香港門市遲d 有無

英國要150鎊咁貴既

香港通街都係

唔係今日先出咩?
ub 4.0有幾隻色睇相幾靚

堅靚
好期待
點睇 2017 Y3 pureboost 都係鍾意原本個隻多啲但係好撚貴
同埋想問下有冇人知道adidas嗰隻窄腳褲邊度有得買 唔係三葉草束腳嗰隻 外國同香港都搵唔到

Tennis hu會唔會好唔襟着
見啲人試着側邊好似好易爆
幾鐘意個款
Btw有冇巴打有留意一對舊款鞋叫tubular nova?

準備屌
呢對點睇? 最近見ig shop開始有預訂 唔知香港門市遲d 有無

英國要150鎊咁貴既

香港通街都係

唔係今日先出咩?

尖沙咀到到都有

邊度先?等我去望下~
依家真野NMD香港邊到有得買?

好靚 唔知香港有無

你要邊款先?adidas original大把貨

你要邊款先?adidas original大把貨

九龍塘個間好多貨

巴打點睇呢對 早幾日行adidas original 啲sales話好似月尾出
想問下而家香港想買nmd R1 白粉紅色有無咩推薦鋪頭?唔敢上網買
大家點睇swift run

巴打點睇呢對 早幾日行adidas original 啲sales話好似月尾出

麻麻地 EQT9317出太多黑色..
之後仲有對TB
大家點睇swift run

有冇巴打知邊到有呢對?

之後仲有對TB

呢對Iniki runner冇人討論
btw有冇巴打知邊度有得睇
教分真假

著緊 好易襯

邊度有得買?

我對藍色係英國朋友送 我見香港官網有黑色賣

對usa配色正唔正

其實Iniki runner係咪就算用boost 底都唔會夠ub 舒服?
香港黑白官方已經無貨, 唔知mk d 水貨店賣幾錢, 但比我係淘寶搵到間代購賣849 人仔
新手一問
R1 2 同XR1有咩分別

之後仲有對TB

我自己唔想全對黑色
不過呢對鞋面係靚過黑白嗰對

仲有對milled leather 我覺得靚過新果對,

仲有對milled leather 我覺得靚過新果對,

都係以前嘅款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞