adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
上星期先買multcolour 3.0 今日就見到過幾日香港會出
呢隻係新色定點?
見個cage係實色

買左呢對

之後見到你果對
2.5k買返1.0 grey會否太過不智
我知不智就梗
依家ultra boost uncaged 白色門市有無得賣?

最緊想買對波鞋替換,老母著左pureboost 話好舒服,所以想試吓ultra boost
我知不智就梗

你有錢咪冇野
寧撚咪不智 咁撚簡單
依家ultra boost uncaged 白色門市有無得賣?

最緊想買對波鞋替換,老母著左pureboost 話好舒服,所以想試吓ultra boost

同問
而家門市都冇曬uncaged咁濟

同問

好多門市都有啊 不過未必齊色齊碼
抽到對adidas Originals YEEZY BOOST 350 V2「Zebra」去邊度放好?
呢隻係新色定點?
見個cage係實色

買左呢對

之後見到你果對

依對灰色好正.如果出一定買 出左咁多對灰色3.0都冇對岩FEEL
我知不智就梗

要wool grey 先冇咁不智

同問

好彩早半個月買左對
知唔知普通adidas係咪無harden vol.1 LS 黑色個對?
上星期先買multcolour 3.0 今日就見到過幾日香港會出

真係

好似要1799

利申:外國買咗

有無巴打知道邊到有nmd r2 灰橘色 係芭提雅見到有 但無買到 翻到香港日想夜想 好掛住佢 好想擁有佢 求全能嘅連登仔同我講邊到有

有無人知邊到有

官網有

真係

好似要1799

唔係1699咩
諗住聽日放學去買

1699好似 得兩間有放學仲有無呀
買貴左tim係外國

真係

好似要1799

唔係1699咩
諗住聽日放學去買

買貴左tim係外國

邊兩間有
咩色
想問如果ub3.0著us9, Jordan 1應該著咩碼 唔該 NIKE嗰邊問無人理
抽到對adidas Originals YEEZY BOOST 350 V2「Zebra」去邊度放好?

咩size先
想問如果ub3.0著us9, Jordan 1應該著咩碼 唔該 NIKE嗰邊問無人理

你3.0 true to size 著us 9的話,1s都係us 9就得

你3.0 true to size 著us 9的話,1s都係us 9就得

會唔會好貼腳?聽過有人話要大半碼

會唔會好貼腳?聽過有人話要大半碼

我唔會
利申 ub 2.0 US10.5 , AJ1 US10

真係

好似要1799

唔係1699咩
諗住聽日放學去買

買貴左tim係外國

邊兩間有
咩色

吓,我見佢旺角大鋪都寫有喎

唔知呀 我見hypebeast
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞