adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
Eqt cushion cardboard入手
依家買ub3.0邊到買好?

識買就外國網買 唔識就fb group收

怕假貨就專門店
Tubular doom sock 實物幾靚

特別係灰同白

太貴

Originals 黎講佢都係算中價姐

比佢貴既比比皆是

佢應該係想講非special edition嚟講999唔抵屌

我都想買 但係us11好似冇乜邊度有

白 會好睇過黑? 之前都念緊買白定黑

特別係灰同白

太貴

比佢貴既比比皆是

佢應該係想講非special edition嚟講999唔抵屌

啱啱出旺角買咗白色
應該黑色紅點嗰對好睇啲
不過我鍾意白色先買白

特別係灰同白

太貴

比佢貴既比比皆是

啱啱出旺角買咗白色
應該黑色紅點嗰對好睇啲
不過我鍾意白色先買白

係咪正價999 有冇9折 官網買好似有9折

特別係灰同白

太貴

比佢貴既比比皆是

啱啱出旺角買咗白色
應該黑色紅點嗰對好睇啲
不過我鍾意白色先買白

係咪正價999 有冇9折 官網買好似有9折

有9折

btw 對鞋好撚大
我ub同eqt著us11啱啱好
依對著us10.5都仲有成隻手指位
同埋條鞋帶鋼絲咁好難控制
有無人係香港見過有得賣BW Army

歐洲出左好耐 但香港專門店見都見唔到

出左啦喎
上上星期
Fb 有出post

上星期去京士頓街問,個女sales串過馬撚咁話「呢對賣哂好耐啦喎」

最後上咗ASOS訂算

著船襪會好怪
同stan smith一樣

要著長襪?
有冇ching知white mountaineering嗰對鞋
專門店會唔會仲有貨?
有冇ching知white mountaineering嗰對鞋
專門店會唔會仲有貨?

邊對先?
專門店會唔會仲有貨?

邊對先?

seeulater alledo pk
想買返ub1.0 core black
有冇巴打知邊到可以試到nmd r1 pk ? 想上網買,但又唔知買咩size好
ultra boost 3.0 core black有冇巴打割愛?我之前行泥路報銷
平收45.3
想買Stansmith既薄荷綠或者粉藍。
有無地方買會平啲?

特別係灰同白

太貴

比佢貴既比比皆是

啱啱出旺角買咗白色
應該黑色紅點嗰對好睇啲
不過我鍾意白色先買白

個人喜好

灰>白>黑

其實平時會鐘意白多啲
但呢對既白色未係好鐘意
睇下會唔會出其他色

特別係灰同白

太貴

比佢貴既比比皆是

啱啱出旺角買咗白色
應該黑色紅點嗰對好睇啲
不過我鍾意白色先買白

個人喜好

灰>白>黑

其實平時會鐘意白多啲
但呢對既白色未係好鐘意
睇下會唔會出其他色

對鞋好易污糟
輕輕hi兩hi個面已經灰咗
又唔係話太舒服 有啲後悔

有無巴打知呢幾對幾錢

有無巴打知呢幾對幾錢

好睇唔好著 無boost底又硬 不了
其實mastermind中筒好奇怪
其實mastermind中筒好奇怪

Bait Eqt future 仲靚🙈

買左 好似好普通 一反光個下好靚

今次批衫sporty得黎又帶點mk 個骨頭

個人認為 eqt 都係 og 最靚
之前著開ub
不過岩岩著eqt 覺得鞋舌位有啲唔舒服
但boost 底真係好正

Bait>Overkill>OG/WM>Mastermind
個人喜好咁排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞