adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

著過一次 外國入手 有無巴打要

幾錢先?

其實香港依家個價位係幾多到

有無tg

https://t.me/whynotbothh
呢對Iniki runner冇人討論
btw有冇巴打知邊度有得睇
教分真假

著緊 好易襯
教分真假

著緊 好易襯

邊度有得買?
教分真假

著緊 好易襯

邊度有得買?

我對藍色係英國朋友送 我見香港官網有黑色賣
教分真假

著緊 好易襯

邊度有得買?

已經無貨了
有冇人會有ultraboost ltd rainbow 1.0 既us8.5呀 揾左好耐都冇
有冇巴打著緊Pure boost DPR ?
教分真假

著緊 好易襯

邊度有得買?

對usa配色正唔正

4.0
Eqt黎講我覺得呢對最靚

overkill如果唔係個三條鮮紅色

overkill好型喎 係個價

overkill之後我會揀依對

呢對咩價

2000左右啦
呢對點睇? 最近見ig shop開始有預訂 唔知香港門市遲d 有無
有冇巴打著緊Pure boost DPR ?

除左鞋帶
同普通pure boost有咩唔同?
大家點睇x plr
好似冇咩人著咁

想買對白鞋
諗緊Stan Smith 定 x plr
eqt 唔買boost 咪姐係買垃圾
點睇 2017 Y3 pureboost 都係鍾意原本個隻多啲但係好撚貴
同埋想問下有冇人知道adidas嗰隻窄腳褲邊度有得買 唔係三葉草束腳嗰隻 外國同香港都搵唔到
點睇 2017 Y3 pureboost 都係鍾意原本個隻多啲但係好撚貴
同埋想問下有冇人知道adidas嗰隻窄腳褲邊度有得買 唔係三葉草束腳嗰隻 外國同香港都搵唔到

呢對點睇? 最近見ig shop開始有預訂 唔知香港門市遲d 有無

英國要150鎊咁貴既

唔知有無拉鍊 xs
Pure boost要細半碼定fit size都ok?

我近日係search sneaker買左對鞋,但今日著著下發現兩對鞋鞋頭唔對稱。
請問咁係正常,定係佢賣左假鞋俾我?

呢對係eqt support ultra primtknit
邊度有pharrell williams對tennis hu pastel色買 ?

我近日係search sneaker買左對鞋,但今日著著下發現兩對鞋鞋頭唔對稱。

呢對係eqt support ultra primtknit

仲敢去呢D地方買鞋

仲敢去呢D地方買鞋

咁請問姐係真定假

仲敢去呢D地方買鞋

咁請問姐係真定假

你自己諗下
請問各位巴打 香港邊間會有依對?
或者上網買邊個網唔會中伏?[img]https://img.eservice-
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞