adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
新手想買eqt
邊度最多現貨試?
未著過唔敢上網買

去adi試

去過尖咀嗰間都唔係好齊款
係咪銅鑼灣最齊
定k11會多啲特別款

你想試款?
咁可能要行多幾間
新手想買eqt
邊度最多現貨試?
未著過唔敢上網買

去adi試

係咪銅鑼灣最齊
定k11會多啲特別款

你想試款?
咁可能要行多幾間

波鞋街新開嗰間專門店前幾日去過,都幾多款eqt
Ub3.0女裝邊到有得試?

今日落左訂
呢幾日見好多ig shop賣童裝ub 3.0
巴打知唔知咩網入
想買對比老母
題外話 想問下咁多位巴打點清潔boost底 好
新手想買eqt
邊度最多現貨試?
未著過唔敢上網買

去adi試

係咪銅鑼灣最齊
定k11會多啲特別款

你想試款?
咁可能要行多幾間

波鞋街新開嗰間專門店前幾日去過,都幾多款eqt

嗰間都多嘅
stockx大約幾耐寄到?
兩日都係等seller ship

我上次係stockx買yeezy等左8日先送到香港

上次諗住入對 有seller寄左 等左2-3日 results話對鞋fake 絕撚望

上次諗住入對 有seller寄左 等左2-3日 results話對鞋fake 絕撚望

總好過入左假貨

總好過入左假貨

咁又係既 最尾係香港買左

總好過入左假貨

係香港唔敢買yeezy,之前遇到幾次都係假,或者貴過係stockx買

總好過入左假貨

係香港唔敢買yeezy,之前遇到幾次都係假,或者貴過係stockx買

咁唔好彩,我都係搵yeezybusta legit check左先買
有無人知呢對邊度有?賣幾錢?
唔該各位
唔該各位

唔該各位

近排IG好多1000樓下.
但個底好似幾硬.真係FOR跑步
終於起STOCKX買左eqt 9713 bait 平過起group買
終於起STOCKX買左eqt 9713 bait 平過起group買

幾錢
[quote]終於起STOCKX買左eqt 9713 bait 平過起group買

幾錢[/quote
連運2500 us9.5
終於到咗
終於到咗

好唔好著
唔該各位

近排IG好多1000樓下.
但個底好似幾硬.真係FOR跑步

dpr LTD 版都係70usd

ig shop 食水深到

總好過入左假貨

咁唔好彩,我都係搵yeezybusta legit check左先買

Yeezybusta自己都著假野喎

總好過入左假貨

Yeezybusta自己都著假野喎

唔那係掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞