adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有無巴打知呢對女裝邊到有得買?

旺角d水貨舖, 預炒價

Thanks bro 果啲信唔過 寧願唔買
Ultra boost行街著足一日隻腳好攰,pure boost/ alpha bounce會唔會好啲?

點解攰,唔係好舒服㗎咩?
Overkill eqt 幾靚 stockx買十二日就送到黎

早幾日係stock x買左第二對yeezy

運費都係四十美金?買斑馬?

係呀
買cream white咋
Overkill eqt 幾靚 stockx買十二日就送到黎

早幾日係stock x買左第二對yeezy

運費都係四十美金?買斑馬?

係呀
買cream white咋
Ultra boost行街著足一日隻腳好攰,pure boost/ alpha bounce會唔會好啲?

點解攰,唔係好舒服㗎咩?

可能太林掛,著一陣係舒服但著足一日會腳痛
新手想買ub 可以去邊
新手想買ub 可以去邊

adidas shop
原來eqt都幾舒服
原來eqt都幾舒服

今日都著緊
好著過ub
新手想買ub 可以去邊

adidas shop

行過幾間一係冇賣一賣得1-2隻色
新手想買ub 可以去邊

adidas shop

行過幾間一係冇賣一賣得1-2隻色

去大舖睇下 幾層果啲可能有
想問下有無女裝全黑ub 前幾日睇好似得男裝 未見過女裝
睇睇下覺得ub pride都唔係咁差

用code八五折入咗對
其實唔差 pride pack其他反而over咗啲

唔差不過都唔多吸引

唔差不過都唔多吸引

樣唔差,不過驚俾人話gay
Post名係Adidas唔係adidas呀

收皮啦個a唔會大階㗎
利申入面做緊
想問下3.0 multicolor香港幾時出?
想問下3.0 multicolor香港幾時出?

我好想要呢對呀屌

要乜size?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞