adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
想問下有ub又有eqt既巴打
我想同人收對eqt, 係咪揀返同ub 一樣size 就ok?

無錯
ultra boost stella mccartney 門市賣到2千蚊
呢個系列好唔好著,條鞋帶應該點綁
有冇巴打知 香港有邊間adidas 有呢對eqt買

琴日係朗豪坊adi見到display
有冇巴打知 香港有邊間adidas 有呢對eqt買

琴日係朗豪坊adi見到display

你見到係咪白色線果對?
呢對出左一段日子啦喎
想問下有ub又有eqt既巴打
我想同人收對eqt, 係咪揀返同ub 一樣size 就ok?

無錯

覺得大半碼舒服啲,不過我對腳比較闊
糾結緊買 eqt bait 定 white mountaineering好

Overkill
糾結緊買 eqt bait 定 white mountaineering好

Why not both
想搵UB uncaged CNY

bait 真係好靚
btw 邊度黎

福剛undefeated

bait 真係好靚
btw 邊度黎

我買左adv overkill同eqt bait

有無巴打知幾時出
parley kid size US4.5
其實會唔會跟Adult唔同樣
parley kid size US4.5
其實會唔會跟Adult唔同樣

正常ub係heel cap唔同,parley唔知
邊度有ub灰色 uncaged?

bait 真係好靚
btw 邊度黎

巴打 想問多少少
福岡undefeated 買幾錢 ?

¥28000
岩岩買左ub uncaged 想問係咪淨係襯船襪好睇 襯高筒襪會好7?
岩岩買左ub uncaged 想問係咪淨係襯船襪好睇 襯高筒襪會好7?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞