adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
NMD係咪要係 adidas original store 先有得買?

邊到仲有ub買

adidas專門店
呢對Iniki runner冇人討論
btw有冇巴打知邊度有得睇
教分真假

著緊 好易襯

邊度有得買?

我對藍色係英國朋友送 我見香港官網有黑色賣

對usa配色正唔正

其實Iniki runner係咪就算用boost 底都唔會夠ub 舒服?
香港黑白官方已經無貨, 唔知mk d 水貨店賣幾錢, 但比我係淘寶搵到間代購賣849 人仔

呢隻色麻麻咋啵ching
個人認為 eqt boost = ub > uncaged > pureboost > iniki > nmd
849人仔都幾平 可能信唔過
外國專門店都要賣800幾港紙
想買harden 1 black
邊到可以買到nmd city sock 1 lush blue

上網收二手吧啦成年前出嘅野都好難搵到鋪頭仲有賣
話星期一交收白粉eqt位巴打點
少少離題

你地張vip卡等左幾耐先收到
呢對Iniki runner冇人討論
btw有冇巴打知邊度有得睇
教分真假

著緊 好易襯

邊度有得買?

我對藍色係英國朋友送 我見香港官網有黑色賣

對usa配色正唔正

其實Iniki runner係咪就算用boost 底都唔會夠ub 舒服?
香港黑白官方已經無貨, 唔知mk d 水貨店賣幾錢, 但比我係淘寶搵到間代購賣849 人仔

呢隻色麻麻咋啵ching
個人認為 eqt boost = ub > uncaged > pureboost > iniki > nmd
849人仔都幾平 可能信唔過
外國專門店都要賣800幾港紙

想買黑白
邊度有呀
今日去MK完全揾唔到NMD R2,咁多位巴打知唔知邊間adidas 會有貨?
今日去MK完全揾唔到NMD R2,咁多位巴打知唔知邊間adidas 會有貨?

mk新開個間originals 成日都返貨喎
又一城成日都有但而家唔知喇
Nmd係咪已經唔hit
邊到可以買到nmd city sock 1 lush blue

上網收二手吧啦成年前出嘅野都好難搵到鋪頭仲有賣

知唔知而家個價位去到邊

mk新開個間originals 成日都返貨喎
又一城成日都有但而家唔知喇

今日去完,得CS2 同japan boost
Nmd係咪已經唔hit

無話hit唔hit既
只係定位唔再係潮鞋而係平民d好似airmax咁
成對鞋都好真
依個位咁撚樣
有冇得退返去stockx
成對鞋都好真
依個位咁撚樣

StockX係真喎唔叫成對鞋都好真 唔洗擔心喇
成對鞋都好真
依個位咁撚樣

StockX係真喎叫成對鞋都好真 唔洗擔心喇
成對鞋都好真
依個位咁撚樣

真唔真都好啦
eqt遮住咗半個e
好似買咗件次貨咁
成對鞋都好真
依個位咁撚樣

印象中stock x要你證明對鞋係假先可以refund
Adidas Ultra Boost Uncaged Parley US10 有冇人有興趣
成對鞋都好真
依個位咁撚樣

遮住咗個e字夠唔夠假
成對鞋都好真
依個位咁撚樣

遮住咗個e字夠唔夠假

qc問題姐
成對鞋都好真
依個位咁撚樣

遮住咗個e字夠唔夠假

qc問題姐

同埋你係咪細size?
成對鞋都好真
依個位咁撚樣

遮住咗個e字夠唔夠假

qc問題姐

同埋你係咪細size?

咁on9架咩會
應該算大 us 10.5
Adidas Ultra Boost Uncaged Parley US10 有冇人有興趣

想問咩色?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞