adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
想問下super white 係清潔劑黎?
買左Nmd 想預防變黃有咩辦法

算啦等佢真係黃先油返白吧啦

想白就唔好噴防水

用咩油返白
求教

Super white咪油得番白 想白唔好噴防水個boost仲唔好掂咁多水都得

可以點搞先可以乾淨番小小

真用家
放落洗衣機洗洗先啦 洗完先油返白boost位 又一條好漢

其實油左會唔會睇落好假
想問下super white 係清潔劑黎?
買左Nmd 想預防變黃有咩辦法

想白就唔好噴防水

用咩油返白
求教

Super white咪油得番白 想白唔好噴防水個boost仲唔好掂咁多水都得

真用家

洗完會唔會縮水嫁
Iniki幾時先會返貨 想買綠色或者紅色

同好
外國所有色出晒
香港都淨係返黑同女裝淺藍

年頭買左對navy
超靚

香港ADIDAS真係慢人好多拍
而家力推P.williams同stan smith但就唔推iniki
但之前明明ig出咗post做預告

Cwb original都冇?
咁唔過去睇喇

唔好推
又變公廁
Ub triple black 1.0 裂油程況嚴唔嚴重

同好
外國所有色出晒

年頭買左對navy
超靚

而家力推P.williams同stan smith但就唔推iniki

咁唔過去睇喇

唔好推
又變公廁

難啲,個面啲料同structure真心柒

同好
外國所有色出晒

年頭買左對navy
超靚

咁唔過去睇喇

唔好推
又變公廁

難啲,個面啲料同structure真心柒

睇個人眼光姐
你中意既嘢都有人覺得真心柒既

想白就唔好噴防水

用咩油返白
求教

真用家

其實油左會唔會睇落好假

油兩層sneakersER變成新嘅一樣

想白就唔好噴防水

用咩油返白
求教

真用家

洗完會唔會縮水嫁

放入洗衫袋+凍水+最低轉速 洗半粒鐘就得
驚嘅手洗都得
放tiro 15 pants m size 全新
https://t.me/cylll
各位巴絲 知唔知邊度仲有ultra boost 3.0 triple black
Ub triple black 1.0 裂油程況嚴唔嚴重

想白就唔好噴防水

用咩油返白
求教

真用家

其實油左會唔會睇落好假

油兩層sneakersER變成新嘅一樣

乜黎?
邊到有得買
各位巴絲 知唔知邊度仲有ultra boost 3.0 triple black

好多地方都有,去facebook搵,大把人賣。
仲有無機會買到NMD隻日版Triple black

頂唔順,拎藍威寶刷一刷頂住先
有無人知邊度有iniki賣?門市

今日去MK originals 見到有
ub laceless台灣出咗,香港未有貨?

有無navy

有無navy

見有黑

有無navy

見有黑

尖咁有全黑同灰黑

有冇巴打知呢對邊度有得買

有冇人知呢對鞋好著嗎?
係旺角見過

個boost咁嘅

個boost咁嘅

假嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞