adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
白色 ub 1.0 邊到重有得買
點睇全白UB襯黑色nike短襪

至型係你

至型係你

型到盡頭
想問下有ub又有eqt既巴打
我想同人收對eqt, 係咪揀返同ub 一樣size 就ok?

無錯

覺得大半碼舒服啲,不過我對腳比較闊

我nmd著開7.5 eqt要8.5先啱
Sneakersnstuff.com
20% Off all adidas products. Use code TWENTYOFF at checkout
Offer ends Friday 15th at 9am CET + free worldwide shipping

抵唔抵
想買呢對,但上網冇我碼 我著40,有冇巴打知邊到有呀

有無巴打識分呢對真定假 第一次買nmd

點解仲未有 ultra boost laceless 嫁?
想買呢對,但上網冇我碼 我著40,有冇巴打知邊到有呀

end 咪大把囉
多碼到買埋俾條女都仲得
而家仲要free worldwide

未買 好彩問一問先啫 唔該哂巴打們
http://Sneakersnstuff.com
20% Off all adidas products. Use code TWENTYOFF at checkout
Offer ends Friday 15th at 9am CET + free worldwide shipping

抵唔抵

抵啦 好似做緊free shipping 我亂禁佢都無收shipping就好抵
TUBULAR DOOM SOCK SHOES
黑白色大家點睇?
ultraboost 2.0 著左一年
前底磨到平曬搞到下下後腳落地 行壞腳
有冇巴打買左pureboost dpr,著落舒唔舒服?

大家覺得呢對$1199 9折 入得過嗎
呢兩日好想買鞋 但唔知邊度有靚鞋買

咦 巴打我都係google完唔見有人講先上黎問

你覺得如何

咦 巴打我都係google完唔見有人講先上黎問

你覺得如何

我諗住遲d去試下先,睇下ub好定呢對好,呢對個樣就幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞