adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
請問 有咩女仔鞋款靚又岩做運動 幫人問
佢話可能入nmd, 即刻屌柒佢咪撚哂錢...

nmd做運動
做運動 pure boost 幾好

之前有個女仔同我講想買roshe one跑步
我話因住斷腳

依款隻白色係咪一定有啲黃點係上面?
會唔會有隻係純白
想買對粗著

93/17>ub 舒服

真係有咁正?我見上網個個都咁講,但係跑步果d EQT 掂唔掂?

路步就唔知 舒適度一定係eqt 93/17 > ub, eqt 其他款就不了[/quote]
搭單問
93/17使唔使着大一個size?
因為91/16fit size鞋面塊葉有啲刮腳 但冇試過93/17所以唔知[/quote]

會唔會有隻係純白
想買對粗著

呢對唔值

會唔會有隻係純白
想買對粗著

呢對唔值

當然有折先買
999蚊狗也不屌

搭單問
因為91/16fit size鞋面塊葉有啲刮腳 但冇試過93/17所以唔知

唔該你先 係咪即係跟ub size就ok? 可以去街鋪試ub
上網買 好驚錯size

搭單問
因為91/16fit size鞋面塊葉有啲刮腳 但冇試過93/17所以唔知

唔該你先 係咪即係跟ub size就ok? 可以去街鋪試ub
上網買 好驚錯size

直頭上秒殺試eqt啦
試乜鬼ub

搭單問

上網買 好驚錯size

直頭上秒殺試eqt啦
試乜鬼ub

咁得啦 我聽日去睇睇先 唔該巴打
想買對eqt
end freeshipping埋單好似1430
門市好似係1600

唔太肯定洗唔洗買大半碼 去門市試完買定直接買大半碼算
想買對eqt
門市好似係1600

藍白嗰對fb買千一有找
想買對eqt
門市好似係1600

藍白嗰對fb買千一有找

想買黑
中4
Parley有冇分男女?

8竹I參I
想買對eqt
門市好似係1600

藍白嗰對fb買千一有找

想買黑

搵左陣黑都有千一 但我uk5.5冇碼
有冇巴打買左pureboost dpr,著落舒唔舒服?

咦 巴打我都係google完唔見有人講先上黎問

你覺得如何

我諗住遲d去試下先,睇下ub好定呢對好,呢對個樣就幾靚

買咩色

個底有紅色果款,岩岩試左,我覺得都係ub舒服d

93/17>ub 舒服

請問一下93/17 係...

你覺得如何

買咩色

93/17>ub 舒服

eqt其中一隻款 個boost底好大舊

你覺得如何

買咩色

93/17>ub 舒服

eqt其中一隻款 個boost底好大舊

但好舒服
大家知唔知潮特一樓個間堅家流?係個到見到對舊款superstar

3M暗花J死人

大家知唔知潮特一樓個間堅家流?係個到見到對舊款superstar

姐係ig:fxxxwxxxx105個間
有無ching知邊度仲有得賣ub 2.0?

nmd做運動

nmd當然做到運動啦
人地著黎跑10日10夜都得呀
想買對eqt
門市好似係1600

藍白嗰對fb買千一有找

想買黑

我都想買純黑
Facebook果啲係二手定全新?
未試過係Facebook買鞋
屌end個free shipping完撚左
岩岩去試完size返屋企就完左
屌end個free shipping完撚左
岩岩去試完size返屋企就完左

買咗對stan smith boost

nmd做運動

之前有個女仔同我講想買roshe one跑步
我話因住斷腳

跑步就買對mizuno啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞