adidas波鞋交流(6)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有無人知呢對邊度有?賣幾錢?
唔該各位

近排IG好多1000樓下.
但個底好似幾硬.真係FOR跑步

dpr LTD 版都係70usd

ig shop 食水深到

請問邊度70usd?
HK adidas$1199
UK adidas$150
差咁多?
終於到咗

呢對邊到有 咩名呀叫

幾靚喎
有無巴打知道邊度仲有Ultra Boost 白色 Rainbow?
終於到咗

呢對邊到有 咩名呀叫

幾靚喎

adidas SPEEDFACTORY AM4
終於到咗

呢對邊到有 咩名呀叫

幾靚喎

AM4LDN

上次諗住入對 有seller寄左 等左2-3日 results話對鞋fake 絕撚望

總好過入左假貨

咁又係既 最尾係香港買左

係香港唔敢買yeezy,之前遇到幾次都係假,或者貴過係stockx買

咁唔好彩,我都係搵yeezybusta legit check左先買

Yeezybusta自己都著假野喎

唔那係掛

總好過入左假貨

係香港唔敢買yeezy,之前遇到幾次都係假,或者貴過係stockx買

咁唔好彩,我都係搵yeezybusta legit check左先買

唔那係掛

對野冇岀佢照著

今日落左訂

邊度有得落訂
唔該各位

之前ig見到有799
你唔介意1199嘅話好多間adidas鋪都有
唔該各位

近排IG好多1000樓下.
但個底好似幾硬.真係FOR跑步

個底冇ub咁軟嘅,不過著落都幾舒服
唔該各位

之前ig見到有799
你唔介意1199嘅話好多間adidas鋪都有

原來鋪頭有做特價

總好過入左假貨

唔那係掛

自爆?
巴打好型

唔那係掛

自爆?
巴打好型

咁都有自爆

唔那係掛

自爆?
巴打好型

咁都有自爆

唔係啦 我上reddit見到

今日落左訂

邊度有得落訂

嗰日NYC in-store 有得訂
而家要上網抽

總好過入左假貨

唔那係掛

對野冇岀佢照著

sample

唔那係掛

對野冇岀佢照著

sample

人地tag 佢姐

唔那係掛

自爆?
巴打好型

咁都有自爆

唔係啦 我上reddit見到

右下角
想問yeezy 350 v2 係咪要買大一個碼

想問呢對係同咩牌子合作
比你地揀,ub3.0黑定r2黑好,邊個鞋型易襯啲求指點

Ub屌打全線r2

Ub屌打全線r2

點解
想問yeezy 350 v2 係咪要買大一個碼

我ub nmd著US11, v2 10-11都得 10就緊緊地,v1既話就著US10。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞