有冇D由細到大都唔識既科學問題

775 回覆
948 Like 48 Dislike
除以0 hang 左機。

生完都無變,以為自己死左。執行自我毁滅
讀中國近代先了解到共產黨點樣冷血,中國點解咁多人都可以搞撚到咁,一手好牌自己整爛晒。點解咁多人會重蹈覆轍,就係因為冇讀歷史,你睇番而家嘅歷程根本同歷史係大同小異,你仲要話讀中史冇用,咁只會更多愚民。
接觸力其實都唔算實際接觸到 本質只係短程啲
有雞先定有蛋先
光譜論我真係未能夠完全接受
始終未受到科學廣泛嘅認同
我偏向覺得呢啲係比同性戀嘅人自我安慰 等佢哋感覺冇咁lonely

再者
如果絕大部份人都係1% gay 99%異性戀
根本用光譜嚟到分都冇意思
係基就係基
唔係嘅好少機會會變

Anyways 講遠咗
既然你講到古代強迫基佬屌閪
現今社會開明左 應該越來越少基佬會屌西
咁點解依然大量存在?唔見有減少嘅跡象?
咁手指甲腳趾甲唔剪係咪都會無限生長?

利申:我覺得指甲同頭髮都係完全多餘嘅嘢,冇就好了
首先唔係退化
由有變無都係進化嚟

人類條尾係進化咗成為尾骨,有位俾pat pat啲肌肉attach,先夠力支撐到人類長期直立
意識影響實驗結果係一個假說,用來解釋波粒二像性
主要係解釋半透鏡實驗, 理論上實驗應該出現50%波動性同50%粒子性
但實驗結果係如果用粒子探測儀器會100%探測到粒子性, 如果用波動探測器就會探測到100%波動性, 如果兩個探測器一齊測就會係50%個波動同50%粒子
客觀現像係所用探測器不同會得出不同實驗結果, 而唔係意識影響實驗結果
架車行啲氣流都入唔到車廂
入邊啲氣流係冷氣嚟
火車入面跳 同火車頂跳嘅問題
係,呢個statement係錯
因為啲毛髮生長得咁上下會自然脫落?
我講得唔好
我知都係進化嘅一種
但仲有例如人嘅身體原本有更多毛
點解又會冇咗?咁多毛對繁殖又有咩害?
我都想知清楚有冇physic人clarify
如果with detector,光就係粒子,仲點會有光子雙縫實驗?
鼻毛本身長 如果天生短D方便好多
全個社會既人都教個d野
係用黎搵出將來既乜學家物學家
唔係為左比d失敗左既人用
夜晚望住月亮好似感覺跟住你個人移動咁
係因為人學識咗用工具(獸皮)
導致毛髮既功能變得可有可無

有另一種學說係話人類會去海捕獵
多毛髮唔適合海中活動
所以毛髮消失
第一次聽,多謝分享
用嚟根據幅相既位置去起人底
邏輯訓練
同地球本身比起嚟都仲係好細
如果你知地殼於地球本身個比例你就明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞