KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
其實呢,就人地國家已經比你入境
唔好講到,依家到到都封撚哂國咁
你都可以去旅行,點解唔去?係因為返黎果下要隔離既問題
所以我唔明佢講美國咩事.....

菲律賓事件之後個個WEEK我去左菲律賓公幹, 夜晚就真係唔敢出街.....
我感覺你係on99
咪怪大劣人囉
玩鳩爛哂d地方
未搞西港時去過柬埔寨
完全唔覺得危險
東南亞國家去旅遊熱點緊係無事
越南好撚正....正過去THAI多多聲
坐捷運冇得揀,返工一定要,係必要冒既風險,而且可以施壓民選政府做野,所以依家每個捷運站都有差佬巡

而出去玩本身就係一件需求彈性高既野,去東南亞玩風險增加就改去日本,或者留台國內遊,要玩水綠島都唔差,又或乾脆唔去。
AGGER, 去一次就夠
唔會
你睇下印度
偏多搵好多
仲做番正行咩
佢地有咩地下途徑,周圍走
東南亞爛左?歐美地方多人去?
佢地一樣可以轉去歐美,比D錢就入到境,跟手又帶個詐騙集團
係東南亞地區搞係貪佢夠平 同埋D偏區位易霸山頭
柬蒲寨都有好多製衣廠搬咗過去架
關咩隔唔隔離事 根本就係環境因素問題 唔係講泰國有問題 係因為疫情過後同以前都唔一樣情況 點解一定要依家去?
原本成日去,宜家真係要諗下先,大佬,活摘器官唔係講笑
最好搞到白人黑鬼
國際打擊呢d犯罪
唔係呢幾個東南亞冇三五七年一定冇以前咁安全
機場捉人成本太高
可信性真係低
你報local tour/叫雞/坐船出海玩俾人夾走
果啲就好合理
自己上網search Otto Warmbier啦傻閪
好安全呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞