KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
打緊風 叫你留係屋企
你係都要出街 之後出左事
又話政府唔救 係咪Blame the victim?
Narcos Mexico
傻閪連個重點係邊都唔知
衝出黎柒
講真 你一個人去真係講唔埋
日本果邊留返係日本已經夠好搵啦
支那閪想去日本,過到去日本抄日本雞,當地接客 夠數上岸搵人嫁
成功入到日本籍 由做雞果下幫佢地搞戶口野
單係依到都夠幫佢地搵錢啦
當你一諗到離開香港,KK園就收到你腦電波signal,搵定人係機場夾你

好驚,都係國安法好,留係香港唔走了
泰國唔搞定呢單野 睇怕都收皮
早排先去完
作為最早開關的國家之一
成個泰國都係遊客
賺撚到笑邊使殺雞取卵
連火車夜市都開返了
大城市根本冇問題
小啲批判性都搞唔撚掂
當然好似連登仔話齋 遊客一落機場就俾人綁走

<~呢個係誤傳嚟
我覺得太麻煩,一次上當之後,我就以後都用Uber算
物價高左好多
啲窮鬼佬啲YouTube channel開始嫌貴話要搵其他東南亞國家住
有事你賠?

記得果時有人去菲律賓自駕電單車 比人係公路界頸
西港係通常自己過去 (朋友或者廣告介紹)一落機已經有人接機上車去園區 簡單啲講自己送上門

泰國係就算你去旅遊區 上架車可以已經lock 門車你去蛇頭轉運去緬甸 kk 園區同泰國一河之隔 同清邁好近

當然你話以前都有 但係以前一日幾十萬旅客 依家有幾多?計機率高幾多?講真 中一次你已經玩完啦 香港個政府連警示都唔出 仲指意你有事佢會救你? 睇返菲律賓人質案 一單已經夠啦
點解誤傳到咁? 因為魚蛋論囉
未去過,亦都從來冇諗過去
東南亞經濟咁差,就嚟香港一上機就直接俾人劫機直機去kk園
香港溫室小花點會知外地世途險惡
Trust 100%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞