KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
咁希臘係咪都好危險?
泰國都咁真係唔知點撚樣去本身勁鐘意去泰國
除左巴打講嘅墨西哥 印度都係英語市場主力

大撚把印度人可以日日輪住上 使鬼捉鬼佬入去咩
有咩咁危險
樓上係咪全部都未去過東南亞旅行
先報一報你咩後台先
後台夠硬咪理囉 唔夠硬既,等下先啦
有啲野得指定地方有,我要睇金字塔唔通可以去美國睇?
你緊係覺得唔好去窮閪地方旅行啦,你去旅行只係換個地方喺酒店游下水食自助餐,根本去邊都一樣,好食好住就得成隻畜牲咁
班蠢閪台狗支狗比人呃就吹撚到成個東南亞好危險 弱撚智吹撚到去旅行都會比人綁架賣豬仔

咁我都可以話去台灣搭捷運會比人斬,呼籲d人唔好去台灣啦
Ching勁型
你係遊客,都唔會無啦啦去果D邊境區啦
你會無啦啦去旅行,但去左果D邊境區咩
我當你過去泰國廟,你唔識路,咪又係曼谷果到周圍既大廟
唔通你會識行到去泰北地區搵咩
好驚
又撈埋自由同安全
香港都好安全呀你係咪你係咪留喺香港一世
上面講到唔安全咪就係因為屈人偷嘢囉
俾人屈知唔知道屈係乜嘢啊on9
支那人係夠唔夠硬都唔會理
上次支那人係唔知邊度機場滯留 , 搵大使館安排專機 , 大使館唔柒理
相反揸BNO去英國大使館就有安排專機走
呢單嘢就係俾人笑吳京本護照句嘢係鳩噏
台灣日本都唔算好安全架炸
台灣會有台鐵出軌同有鄭捷 日本會有首相遇襲 同會有隨機殺人
所以都唔明香港人做咩咁鍾意去
因為一出去旅行就要拎錢 一拎錢就阿公少左錢
重要洗左去比人地國家,緊係唔想你地去旅行啦
其實去開東南亞旅行既,都知邊啲地方去得,邊啲危險唔去得

就算去歐洲都有人老笠,何況東南亞,講到尾都係要去之前做多啲功課,同埋自己危機意識高啲
ON99 家下講緊旅行呀
其實講咁撚多做乜 成日見人講咩泰國去過冇問題 啲人點點點 屌你老母因為果陣有旅遊業賺錢呀
仆街武肺餓左咁耐 有快錢仲唔撚搵?仲同你講禮儀呀
認真呢段時間急住去咪照去 仆左街咪跪地要人幫手就得啦
成撚日將以前同依家比 啲火車夜市都唔知汁撚左幾多個啦 成班傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞