KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
其實台灣日本都唔算好安全架炸
台灣會有台鐵出軌同有鄭捷 日本會有首相遇襲 同會有隨機殺人 澳洲會有熱浪山火同埋有毒昆蟲
所以都唔明香港人做咩咁鍾意去
你提議個幾個國家應該得加拿大英國安全少少
搞賭既點可能有斯文人, 係睇下條底線係邊

你真係以為連登個個大學生?
就算係大學生
亦都唔係個個 afford 到去 exchange
人地要日日返 part time 架
老母唔俾架

而且好多人收入得 13~17k 咁上下
扣晒d 開支
半年到一年都只係拎到三五千出黎豪下
除左d 垃圾東南亞國家
仲可以去得邊?
屌你老母個個講到去歐洲好似過海咁簡單
唔酸就有鬼啦
個啲呀叉地方我一律都唔敢去
個樣賊眉鼠眼仲得人驚過歐洲黑人
全球都經濟差 仲要旅遊國家點會唔死
啲人冇野做起上黎 普通遊客都搞都唔奇
唔搞大佢,等旅遊業收皮
政府係唔會出手整治

不過搞大左都未必會整治我覺得
除左經濟上考量,仲有政治同軍權考量
再同你兜到去機場先返去酒店囉
之前比2倍錢,依家比4倍錢囉 基本上都係錢
唔通車你過去比人割咩
依D,真係講就話好多錢=1個人 但實情都唔知車完去收唔收到10分1價啦
真係黑社會既,司機唔敢多口追,人地真係黑警合作打通哂關係
兜你幾兜搵既錢隨時仲多過佢車你去比人割既錢
真 啲窮閪冇見識又要扮有見識
唯有咁樣 但係成陣酸味出晒黎
你條傻閪畀我#305屌到一棟都無
成隻柒頭皮咁係度單單打打
邀請他們轉往緬甸呀 睇清楚先啦
認真討論,呢啲垃圾地方係咪最好跟團去?
係香港無旅遊業,唔係人地無
冇得再去屌越南妹
下?
連登唔係話周街大學生嘅咩
你留言都未撚識跟黎睇
自己沖出黎柒重同你討論做咩
等日本開關去日本叫日紙平左咁多
有中國人嘅地方都會咁
香港都會變成咁
就算大學畢業
主流既收入咪又係 13~17k
疫情前有黃賭毒旅遊呢條大水喉,邊得閒綁人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞