KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
支肺已經收佢哋皮啦
台灣又窮唔駛去
美國日本有黑幫又唔駛去
韓國有人食狗肉又唔駛去
新香港最安全
香港700萬人個個咁正義同iq高
比卡超蛋餅強唔係香港人所以iq低同邪惡
定係再癲D?
有用器官拎去賣
肉既拎去比當地人當豬肉賣
骨既燒完變灰就撤落海 或者 就撤係對出既田到當施肥
仲有啲攝影師啊水電工啊IT佬啊呢啲有啲專業技能既人

佢真係值呢個價,當地人語言唔太通要請人去都幾合理
我覺得就算有都係極少數旅遊區直接綁架 除非預謀啦

反而去啲近郊睇動物園 生態遊 會相對危險 因為人地有足夠時間去觀察你值唔值得去kidnap
帶罐腐乳去旅行就ok
我撐你,我都試過喺泰國俾朋友個老婆個老豆個表弟個朋友個堂哥個姪女個爺爺個細佬老粒
最後都係靠我阿哥個老婆個家姐個阿媽個細妹佢老公嘅細佬先搞得掂
關咩台灣人事啊
事實當你每日比人打到仆街
要呃朋友過來免去受苦其實真係大部份人都會咁做
monkey國純講治安唔好話東南亞,直頭世界前列
但其他呢......
都係投資西方國家比較好
印度夠多強姦新聞啦
點解仲會有人ON99單身去印度話要見識下世面?
去到比人輪撚完就喊撚哂口話過左幾日人間煉獄既生活
話係泰國都比人夾過去wo
緬甸呢d爛西地方不嬲都唔會去旅遊
有一單同有十單同有一百單完全唔同
全世界無一個地方係零殺人犯零綁架犯
咁無人叫你離開旅遊區喎
咁點解係你先有事?
有大把人過去泰國學法啦,又唔見果D去完泰國學法既人返黎話有咁既事
想搵呢個門路,邊個乞我憎就坤佢去,等佢俾人夾左盡情虐待呢世都返唔到嚟,我唔收中介費
到我自己有能力比錢去旅行已經係買自由行package年代了

但係泰國幾時都咁多人去,係可能去嘅次數比日本韓國分薄咗,玩嘅野都唔同
真係唔敢去泰國
痴撚線 單野揚左咁大
少左人被呃
要補血 一定去泰國 大量遊客任佢捉
其實都有關
一般黎講,旅遊業係好搵錢,政府會比較出力至少保護下遊客區同相關設施安全
但依家反正遊客都少,做呢d野既動力會細左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞