KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
非洲某小國犯罪組織捉佐一個美國人要贖金 美帝出seal team 6 救人 打死晒班友。成個行動五六架飛機 兩架直升機 加 seal 同marine.

你敢唔敢搞
因為越南人工都平
你自己開個Google map,睇下越南必去既胡志明市旁邊接壤既係咩地方
仲有富國島對面岸,直頭望到西港
去旅游熱點+幾條友一齊去唔會有事啦
你自己開個Google map,睇下越南必去既胡志明市旁邊接壤既係咩地方
仲有富國島對面岸,直頭望到西港
聽講最高質嘅大陸妹去哂新加坡 仲要一定要拎手袋
不過貴到CLS
咁依家中國同台灣黑幫捉人做詐騙啊嗎,人地生意要識講普通話啊嗎,咁咪望住中國人台灣人搞囉

人地冇插足日本生意咪唔捉日本人囉

我信有日本黑道發現呢條水搵得去插旗既話會捉日本人啊btw
咪話唔坐的士

同埋去得泰國多都知,的士亂charge,多數call Uber

Uber有哂歷史評分,起碼唔會上坐賊車

講真,剩係熱門景點食玩瞓,唔坐的士,好難想像Bangkok呢啲大城市點樣夾你去KK

咁撚麻煩,我去泰國鄉村夾個鄉下妹仲Easy啦下話?
嗰陣香港啲c9廢老俾啲fake news昆咗去超市搶嘢,新加坡個外交官笑香港人係Monkey,話估唔到國際金融中心會發生啲咁嘅事
1年後,同樣嘅事發生咗係新加坡到
咪話唔坐的士
https://youtu.be/EeR6jSLjTxE
大概20:00開始講呢個題目

嗰個教援組織成員似乎冇提過柬埔寨周街亂捉遊客,泰國果度佢淨係話當地租車可能同詐騙集團有掛鉤,但冇提到有遊客喺機場俾人直接捉走
啱,發達國偏遠地方一樣大把肢解狂魔
你點知個大陸佬有冇後台
陣間捉錯人
新加坡真係無得輸
地理上, 係真正嘅戰略位置, 無可取代, 啲大國都要搵佢結盟
經濟上, 周邊嘅國家多數貪污腐敗, 就算過多10年, 都唔會威脅到佢
反觀香港, 其實只係中國東南沿岸嘅一個城市, 好多嘢都唔係獨一無二, 好易被取代
坐都無所謂,塞住車幾時落車都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞