KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
仲想要幾平?
不如叫佢地返自己國家到咬綜援算撚數啦
定係唔捨得東南亞有免費雞依樣野,所以唔走?
癡線
近呢兩年多咗好多白卡周街斬人啦
之前嘅香港都好少呢D新聞
疫情之下全世界都多咗好多白卡人士
航空公司都係kk園既人 一落地就安排大量車手送曬啲香港人去kk園
捉客囚禁做詐騙都算
而家講緊全身器官當錢咁賣
真心cls 慘過死
好人好姐咪撚去玩
依家望住中國人台灣人捉擺明係佢地做詐騙要有相關語言能力啦

香港人我覺得會殃及池魚,但唔會係主要目標囉,貪你普通話講得好咩

如果搞埋英文詐騙就難講啲,但呃得走既基層本身都英文唔慌好
咁到到都有事,係咪到到都唔好去最好?
乜都講左依到唔安全果到唔安全唔好去
不如你又講下邊到夠安全可以去邊到
香港人普通話咁西咪好安全?
上個月1條友凌晨出曼谷機場
我冇事應該係奇蹟黎
有冇咁嚴重 旅遊區根本好安全。。。

泰國近年中產化升級得好快。。睇住啲消費生活嘢越來越接近香港日本水平喎
支那人收割支那人, 沒事
係香港連地鐵黃衫人都跪得你頸啦

屌,2019之後香港咪東南亞一鳩樣

白衫人殺撚咗你都唔會洗坐監囉

活摘器官,你估大劣人無對香港人落手咩?香港失蹤人口每年你望下先講啦
唔會 無人搞其他國家既人
只會係中國人 台灣人 香港人
呢啲野一單都嫌多啦
唔通100個落機夾一個走,我就要去試自己好唔好彩?
兒登仔覺得香港人啲器官馨香啲
睇完啲YouTube 真係屌出聲
而家泰妹好醒 要有錢收先跟啲死老嘢鬼佬

啲死窮鬼佬已經有政府津貼架啦
又要養條女又要慳
廣東話風險高利潤唔大都算係一件好彩既事
咁點保護自己唔通唔去旅行咩
真係越吹越離地
都唔知會唔會有人吹到一去機場就已經係有人劫左你,坐洗頭艇去KK園
全世界最安全就係連登仔張床
唔會啦

不過唔順路

明明泰國開關已經好撚耐,又多tourist,又新酒店,又新夜市

全世界基本上得返香港同支那因封鎖而嚴重衰退

50步笑100步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞