KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
你呢個邏輯係岩既,但我呢個方法係一次過就夾到成團十幾個人去
頭兩段你講嘅係有常理
第三段你係咪傻L錯
拗乜鬼,想去咪去,人人有自由,有啲人覺得無問題咪去,怕咪唔好去,條命人地,我就只想去日本
而家好多窮老鬼佬包後生泰妹
有得屌又有得被照顧起居飲食

你有冇去過泰國啊
碰瓷野擺明係大陸再傳到周圍都係啦
街邊擺既野,未撚掂到就爛左話係古董 依D大陸由古到今都大把依類呃錢搵食
講點樣搵錢既轉數,相信無乜人勁過佢地
做假都係佢地比鬼佬勁
不如你問下鬼佬,做假雞蛋係點做?
你問下鬼佬點樣出去扮比車碰而唔受傷,係點做到
點睇去北韓果個美國佬 最後留到條命走都死撚埋
所以你覺得唔需要評估風險咪去囉

唔係所有人去東南亞一定留係旅遊區

我有事我都唔想 都唔知點解會係我 但去得就要預左有咩會發生 同應該點解決
咁傳到周圍都係 仲係唔係獨有?
可能就係食kk樂園女
根本無野玩
一個咁撚窮既國家仲會有人信去搵到大錢
除左比人綁架,自願去果d跟本死不足惜
有冇咁誇張呀
我信會有人呃9人去
但就咁捉就麻麻地信
老老實實
啲新聞講贖金可能十幾萬
但器官賣成幾百萬
吹到隨街就夾走旅客
咁不如去啲山區成條邨夾人走賣器官咪搵得仲多又無手尾
人生馬戲團
應該就無咁誇張既, 一路都係得皮皮呢單抄得熱
唔係依家好多鬼佬咁做,係從來都好多鬼佬咁做

無他,攞英國份國民退休金好似每月有6千幾港幣,呢舊錢已經夠係泰國過窮窮地既日子。如果老家有間屋放租就夠過中產生活都未計退休前自己儲落一舊錢
肯定的士佬,tuk tuk唔會賣你,覺得有自信處理到安全問題,自己可決定去唔去
佢啱喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞