KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
其實要有呢啲新聞先知都幾撚天真
不嬲有呢樣野,東南亞又咁多鬼怪野
d幼幼,咩屍體性交,邊到搵個人返黎

不過某地方d人特別天真
管理一大班唔識既單獨人士
比起管理一大班識既人差好遠lor
風險系數都差好遠
Monkey 玩便裝警察,除左電視劇同機場有制服警。
我真心想問佢地,去到點救
你隻手空拳打入去救呀? 睇戲睇上腦?
定係以為當地人地有槍,佢地去到比錢就買到槍?
人地背後空支軍隊,你班台仔過去搞條撚咩
仲話救,救咩呀,救條毛呀
得個賭場同雞飯。
D鬼佬好鍾意去呢d地方食幻幻
我只係想講有呢D事發生 D人驚係好正常 根本唔關邊度人事
你攞印度黎比 咁唔通有女仔因為呢D強姦案而唔敢自己一個去印度旅行 你又會話佢ON9咩
同樣道理 依家D人因為呢單野而唔敢去東南亞 你又走去話人ON9
佢冇錯 你真係生滋狗嚟
on9仔 溫室長大 成日係度幻想全世界連啲土著都有義務尊重你嘅人權 唔好係度victim playing啦 你估真係有個老師企係度當你細路仔咁支持公道咩 「拿 A同學 你打人係唔啱」幾多歲呀你
佢地自己做詐騙,唔使捉人做
去荷蘭就冇事 人間天堂 唔駛防疫
正常搵到食無人想做賊
越南人真係唔呃越南人,但佢地都分南北。
一直都有呢個問題,以前有套電視劇講泰國拐未成年少女遊客做雞,咪又照去泰國
求問邊隻字係殘體字?
頂多係打左錯別字 游水個游幾時變埋殘體呀
其實呢個POST係唔係有D旅遊團PR係度?人地台灣政府都講如非必要都暫時唔好去住 佢地就吹到旅客一定無事咁
定係佢地就係班拐子佬
屌,成團人去又話成車入
不如講到成機去既都係直接飛左去園區降落啦
成船去東南亞就變左成船去KK園
幾時吹到過埋邊境直接入人境夾人去KK園呀
我用圖嚟答你
貪夠平
同去中國食幻幻差唔多
黎香港就大把中女免費雞
我心感興奮 詐騙歡樂笑嘻嘻
https://lih.kg/3114106
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞