KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
去無法治地方一律玩命
因為本身呢班鬼佬就係買家
真,你老豆當年唔屌你老母個臭閪,就唔會有你個傻閪,只能怪你老豆
咁其實中國同北韓都好安全你去唔去
你大鄉里姐
根本唔應該去落後地方, 就算大國都唔好去偏遠地方玩, 旅遊熱點D消費係貴, 但好多野有保障
大佬, 由細到大, 睇戲都知啦, 去偏僻地方一定出事架, 就算美國都係
點會越南好好多
xg比起呢啲垃圾國家重係安全好多
東南亞人種低賤+支那賤畜污染呢啲問題趕客
應該得汶萊同新加坡係正常國家嚟
monkey悶到傻
你講既係1星越南定5星越南
我咪講周街搵件大陸佬唔明點解要大費周章呃人黎姐
越南其實ok既
不過東南亞都係個句
唔係咁張揚,行下景點大城市正常酒店應該都無野
下下撻呢句有JJ用咩
唔通女仔自己一個獨遊印度偏鄉村落出事又撻句Blame the victim?
唔會
好多人話泰國/賓國/不漏洞拉好玩好正好抵

香港就真係旅遊業收皮 (ed)
要法治有法治, 要隔離有隔離, 要監控有監控, 安全
疫情之而家得東南亞國家有真正開關
日本 台灣 開返自由行既話仲點會去東南亞
柬埔寨有周街亂捉,揾槍指,泰國未知,但泰國肯定有d比人機場接車就直接車去緬甸,所以泰國都有佢哋d人。

另外,而家風聲緊,少咗人去柬埔寨,所以d產業shift緊去泰國,自己諗安唔安全

捉一個2,3 萬鎂,的士司機,tuk tuk 司機,旅巴司機,信唔信得過,自己諗。
睇下去邊啦,東南亞都有分高低。
菲律賓事件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞