KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
鬼佬器官
個個國家都有自己獨特建築架啦
阿富汗
敍利亞
印度
海地
中非一大堆 google 國
全部 shithole 都有架喎
咁又點?
一定要去?
on99
新加坡貿工部長陳振聲認為若新加坡學香港,一人一日一口罩,每日就要500萬口罩;但疫情可能持續數月,這樣的需求根本無法滿足,所以新加坡必須有策略地使用口罩,分優次保證口罩的供應,首先是醫護人員,其次是的士司機、巴士司機或其他前線服務人員。他承認,不用全民戴口罩或許是一場賭博,但可以確保有足夠的儲備。

陳振聲又提到香港目前出現的市民搶購糧食及廁紙的現象,認為是”monkey see monkey do”(有樣學樣)的「無腦行為」「如果真的吃那麼多飯和即食麵,肯定腸胃炎」。
未去過。自從細個睇菲律賓人質事件嘅直播之後,對東南亞國家無乜好感唔會想去
點會,咁多人支持泰國
屌,冇咁多。一個半個有閪所謂咩

真係一河之隔 同埋附近仲有好多呢d咁既公司
只係kk 園區係最出名果間
咁大個人自己諗啦

個個地方都有黑暗既一面
你估日本韓國美國歐洲無咩?
以前都話返大陸會畀人劏器官
一樣大把人返去之後返黎話無事

你一樣可以話依家風頭火勢可能反而仲安全
班友會收皮一排先

不過你問我就不了
當地D差佬睇落ON ON99咁
太多都市傳說
嘈多兩嘈分分鐘屌鳩你藏毒
又話入境已經要ZIP D錢係PASSPORT到咁

我就真係無咩興趣去博
其實呢個部長仲有一單膠嘢, 話新加坡沒有綿羊,無法生產棉花

口誤稱「棉花產自綿羊」 新加坡部長自己也笑翻
https://news.tvbs.com.tw/world/1333084
越南隨住越嚟越多美日韓投資,應該會改善啦,咁多大廠嚟投資,你保障唔到啲外國人嘅安全,會有政治壓力
咪係
個時桂民海都唔撚係係泰國比人夾。成班傻閪黎既。有閪地方安全得個泰國咩
緬甸地區,仲旅遊咩?
唔係我話ON9,而係爆依單野之前,係所有人話信過去搵大錢既ON9
正如運毒朗咁,都係話佢ON9架,幫人運野就免費去旅行
我就係想講,點解今時今日先正視,以前就屌人ON9
唔好同我講乜野疫情搞到咁,早係大半年前人地所有地區都互通,唔存在疫情搞死哂D生意既野
人地果邊背後就係政府軍,想問下仲想政府介入D乜野
唔會呀
但都唔會質疑人地唔去既原因

叫人去遲一排去少一排都唔比人講既
除左既得利益者
我諗唔到咩原因
中國劇d 賊無槍既咩
係,如果你係智將或者疑似智力挑戰就千奇唔好去
係,可惜係知道就唔會上錯啦,就係唔知嘛
到時應該會昆d 人話去救人
連救人嗰啲都一齊夾去賣
唔係有個YouTuber就係咁咩
唔會
肥料太平
制作成本太高

唱衰泰國好似殺佢全家咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞