KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
上連登見到個班柒頭啲思維模式真係
人人都似你嘅想法,KK園就Fat Fat了
事實連登好多人冇思考能力人云亦云
南北韓同宗國家都唔會咁過份咁樣夾埋圈殺遊客
反而泰柬兩地黑幫會夾埋
明明貪十萬人民幣,講到為夢想
就好似你咁?
係呀聽連登仔講癲到空姐都唔放過
正如人地提你落雨去行山有機會比雷劈

你要識做風險評估 最好唔好去啦 有咩事大家都唔想

你一個屈尾十話我地叫人落雨唔好出街 一出街就比雷劈架喇

你要去無人會阻你 不過我覺得政府要提一提市民盡量做好風險評估 最好近排避免去啦
你去試下咪知,到時記得開po分享
不如直接飛去園區直接落機開工啦
聽連登仔講搞咁多野
咁你返過去香討 或者baby condom啦
個邊d人同你一樣同聲同氣
交通意外就條條路都可能發生,但有d交通黑點,可以唔去咪唔好去囉。
依家報緊東南亞,咁就可免則免囉
香港人要真係香港人出事先會識得事後孔明
其實呢…
由細都大都知返大陸好恐怖
冇熟人盡量唔好去
東南亞其實同大陸一鳩樣,甚至仲衰
啲人去到十八廿二就覺得自己有金身咁款四圍去
好彩咪呃下你的士錢囉,唔好彩咪依家咁囉
依家講緊係去落後國家
唔係去日本韓國呀
你估你係高貴既白人,真係有國家幫你撐腰呀?
東南亞仔當你中國人咋,照劏冇問題
聽講KK園好多野玩,你可以去下,唔好信新聞
美國夜麻麻出街比黑人拎槍打劫,如果身上咁岩20蚊都無,黑人會唔會就咁放你走?槍恐怖d定刀恐怖d
咁你不講下有咩地下係可以天下太平乜事都無發生過呀
真係笑撚左,到撚到都有風險 咁係咪到到都FAT FAT啦
歐美地區無依類事發生 日韓地區唔會
係咪中東,東南亞先有咁既事發生
所以暫時唔好去啦
東南亞唔去 去左歐美,到時又爆單咁既野,咁係咪歐美都唔好去啦
唔洗睇都知,上面個留言一定係串鳩你
串你窮/見識少/冇朋友其中一樣
基本同意 大城市無乜好大問題

小城市或者邊境無真係信得過嘅朋友全程一齊就唔好去
覺得東南亞呢d生蕃地方 包括你班傻閪最鐘意嘅泰國咁撚安全嘅 咪去撚飽佢囉

出事唔好喊住求救就得
邊一邊出事就邊一到夾埋囉
未出事/無再傳出事既就話唔會夾埋
笑撚死
兒登果然名不虛傳
有錢就去歐洲啦,窮先會去東南亞
人權自由都好過香港多多聲啦
香港人笑坡仔,笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞