KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
而家變咗直接將‘’人‘’作為商品
當地旅遊業冇生意,就轉營變咗將d外地人嘅身體作為產品再推高d就係人類農場嘅概念
其實好無辜 都係想藉住自己經驗去提下啲唔成日去東南亞嘅人要做好啲風險評估 最好就唔好去住 等明朗啲先

佢地就屌我地叫人邊度都唔好去

去得多東南亞嘅人應該都知點保護自己 連佢地都講唔好去住 係咪真係要諗清楚啊 去旅行啫 賭埋條命咩

而事實上好多香港人都鳩遊遊心態

睇返菲律賓事件 多一件都嫌多
佢地老 器官老 又冇得屌
加上冇工作能力 呃黎把撚
新聞話暫時冇必要都唔好去泰國 依家泰國係詐騙中轉站 唔知之後會發展成點
總有d柒頭跳出黎話曼谷好安全 邊有人係曼谷比人綁走
其實點解唔向柬埔寨同緬甸發出旅遊警告?
其實真係好撚ON9,傳到依家變泰國係中轉站
做乜撚野會變到咁
因為先去泰國,後比朋友賣去緬甸而變到泰國=中轉站?
開始越黎越撚大陸化,D野傳下傳下當到真係中轉站咁
入左境就老笠 成團人去,上完架團車就話直去KK園
轉個頭出海就成船人去哂緬甸再係個海到拎架空船炸爛就話翻船意外
可能果幾個係柬埔寨/kk 回緊post
帶唔到風向今晚就比人割腎 梗係會緊張d
錯手搞著美國佬,等無人機血滴子收佢皮,黑幫大佬又點
香港係有班傻閪以為自己好撚醒 識玩 識瓹窿瓹罅
攞果少少錢去做土皇帝
睇下最後一段啦,你要唔信就所有野都唔鳩信架啦
你同呢條友都係差唔多架啦,俾個template你遲下出IG串鳩我地啦
香港人出名驚死、怕危險,要絕對安全、必須零風險的

你睇吓菲律賓,人質事件後幾乎已經冇咗大部份香港旅客去嗰度玩
一帶一路國家…正苦邊敢發?
對班white trash嚟講當然冇問題
Passport力場夠勁

頂多咪死,
條命我㗎
老公有錢仔,好似同鍾共幾fd
賣一個人一個月 分完錢有幾千美金收入
做旅遊一個月得幾百
同埋佢而家地方係西城 唔係旅遊區
叫人唔好去住真係冇問題
但唔好誇張到講話機場一出門口直接擄走
亂咁傳d誇大左的fake news太on9
屌,佢講D野,根本唔止東南亞
套埋落去歐美地區都得
咁係咪歐美都可以唔洗去?
唔好撚話出國啦,自己出生既地區都有一定風險
正如老蘭咁,你劈酒劈到不醒人士都會比人執屍 咁點解要劈?
我唔係叫人去泰國,而係點解只係爆左單,去到泰國就比個老友點去緬甸單野之後 就已經變到泰國=中轉站

套落第2到,如果個人去南韓自己再去北韓之後比人啪左 咁南韓係咪變成打靶場中轉站?
千奇唔好搜尋
李賽高 小6 五嫂 佳潤
咁佢地都好慘
我同情
阿朗最安全,係監獄有獄卒保護佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞