KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
其實個例子唔奇怪,本身都好多保育區係搵啲獵人/漁夫做保育黎搵多啲錢,咁事實啲人都要生活
同啲人落大雨行山一樣,明知危險都要去
咁你其實係想點?
係想大家關注件事定當無事繼續日常生活?
以前無人理係以前既事啦 世界咁多事 淨係香港人自己事都未搞掂 邊關心到咁多?
但依家爆左出黎多D人關心多D人警剔唔係好事咩?咁又有咩好屌?
我唔知個邊政府會唔會因為咁而做野 但之前無人理佢就一定唔做野

恭喜晒
中國一帶一路又取得成功
曼谷機場有機鐵的
而加係你條傻鳩撈埋自由同安全,人講自由你就講極唔極權,9唔撚搭8
曼谷機場有機鐵的

你去泰國其他地方 我唔知
曼谷一定安全 只係d呃錢司機/捉你入去睇show就有
而加係你條傻鳩撈埋自由同安全,講緊安全你就話人極權,九唔撚搭八
人地台警話係機場勸人 救得一個得一個
就係係到問緊,點解以前就齊齊屌人ON9
依家屌人ON9,就比人屌返轉頭
同一樣既野,依家覺得班比人呃過去既好慘,所以唔屌得?
香港人到今時今日自己都未搞得掂自己啦

果邊政權都亂到七彩既,你想果邊比到咩表示比你?
之前識人去泰國,拎部手機出嚟幾十秒就被人坐電單車搶走咗部iphone,佢話以後都唔敢再去,都係去日本玩算
重點係時移世易
一個武肺幫緊全球經濟洗牌
之前呢啲東南亞國家可以用旅遊cap水
依家完全出曬事

未大蕭條嘅德國經濟大增長咗好幾年
一鑊嚟個大嘅就 元首上場
人地都係自己條命自己負責,都唔知你條柒頭出黎單單打打做咩。
哦屌,睇撚錯左
講條毛咩
不如講到全世界都係危險,禁出境啦笨
周街捉游客去囚禁做網絡咋騙
周街捉遊客去囚禁做網絡詐騙
你是咪唔識字定點樣樣
同埋咁即係點?
負責打字呃人嘅係被囚嘅遊客?
係。。所以去上海住嘅香港人咪咁鍾意大陸

清零之前,你有錢,係上海花天酒地真係好正
鬼佬打英文,先最易呃到D傻閪港女
唔作到咁大,點樣搵到D港女ON99匯成千萬比佢地呀
大阪, 東京
上海花天酒地都可以好貴
日本人都好鍾意去泰國
咁你不如講埋早幾年前,未掃東莞場果時
夠係有錢就係上邊任你點舞都得啦
越南人係世上最兇狠嘅種族之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞