KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
成架飛機直接降落西港
kk園區
簡化流程
依D文十足十D支那絛文化人作出黎周街傳咁
下下都話乜撚野朋友個老婆既老豆, 老婆既朋友既兄弟姊好, 舅仔老婆既老豆個朋友,全部都係依D咁撚樣既關係 就話係當地退休高官/軍人
然後就講到自己搞到幾撚獲 唔係撞死人,就係比人老屈擺D毒品係架車到
要咁樣出動關係,再比錢先走到,叫人唔好去咁

屌那星,依D碰瓷黨,擺撚到明係大陸野黎啦
係得大陸咁撚ON9先會玩依D黎呃9人錢
就黎吹到成個東南亞係得返泰國咁
D人真係痴撚線
倒轉左次序
係無旅客同無人賭
先要販賣人口
果邊d人咪又係咁生活
而家香港一樣可以好危險
AGREE, 超西!!!!
如果係一槍殺咗我都還好
死喺日本好過死喺東南亞
放心,郭安發好快全球通行
感覺呢度好多未去過東南亞既小朋友
係國際機場夾人上車
肯定國際大新聞啦
法國 有cls穆斯林恐怖襲擊
美國 槍擊案
日本 街頭行刺前首相
北歐 早排先有巴打俾人用槍打劫

有冇補充
機場所有staff都係kk園嘅人

屌,講咁耐,其實一單泰國機場綁遊客嘅新聞都無。。
無啦啦吹風吹到泰國係人間煉獄 又講到機場俾人夾上車 明明人哋新聞係講喺泰國自己去柬埔寨參觀所謂園區然後先賴嘢
最緊要去之前做足風險評估 唔好再覺得去泰國可以鳩遊遊

但事實上好多港人去東南亞旅行都大安旨意 安全意識極低

去慣嘅未必會揀依個時候去 唔成日去嘅就更加要有好嘅心理質素
中國安全
北韓就唔知
根本一落機未過關已經夾走左,每日幾十班機降落,但離境大堂一個人都無
利申:係柬埔寨比人虐待緊
正常智力返過下工都知自己咩料值幾錢喇,邊會有人會覺得自己走一轉東南亞會搵到大錢搵到份工做下已經執到喇

但睇過1個做法幾易中伏,就係上網搵佢地d跳舞團體,同佢地傾搵佢地黎表演做1個星期既駐場舞者,同佢地講包食住同表演場地,如果見有機會上釣就不防俾埋少少訂金到成隊人中伏,一落機就直接搵人扮野接機送去班女團去樂園
而家已經係next level
一條龍
切器官
掉落海
好慘,佢哋無辜㗎

所有傳媒都係KK既人
唔會流出到
新加坡真係一次就算

10年前去,嗰邊新航嘅馬拉籍地勤嗰西樣到而家仲記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞