KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
美國好撚自由添,你咪試下夜晚自己一個出街囉
ON9 ...新加坡安全係因為本身D人唔窮...做犯法野未去到要玩人命.....關嚴刑峻法咩事

至於北韓, 你由入境已經坐緊監, 咁監倉又真係安全既
淨係有事 , 屋企人報返當地大使館 , 點都可靠d
你支那人有事報大使館 , 啋你有味
你都幾撚on9
人地明明講緊安唔安全 你拉到去政制
泰國都有捉人去
因為信佛教關係,其實本身泰國人係好純,咁當然一定有黑社會,但以前就算呃你,佢地都係求財,最多都係呃你啲錢咁

呢排呢單關乎人命既,首腦其實係支那人、台灣人,啲支那人因為疫情返唔到支那,就利用東南亞搞事,確實佢地個啲邊境地方不嬲都係無王管
咁我咪話北韓安全囉咁錦你會唔會去
目標咪華人囉on9

連登仲有人咁撚天真
所以個重點唔係去唔去東南亞旅行
而係去旅行凡係有陌生人話要帶你去邊度都唔好制
老老實實,唔係衰跟人走點會比人捉
話比人捉賣血嗰對情侶,去泰國旅行無端端跟人去咩野緬甸參觀科技公司呀,肯定有啲野無講出嚟啦
去秦國屌男人?
泰國有D區本身都係金三角咁有軍隊.....你遊客係要去既就算出事都預左啦
本身冇諗過去
依家更加唔會去

泰國去過唔會再去係因為熱到仆街
加上疫情旅遊業死晒 啲本地人要開飯 見幫你支那人車轉豬仔有成個月人工 其實又好難拒絕
中國人最叻都係打番中國人架啦
真心認同
明知治安好都去
真係怪邊個?
怪社會?
你咪同俾人捉去輪姦個班講
短假出去玩,得幾日,日韓台又去得太多,去埋東南亞玩有幾出奇
歐美佬自己咪又鍾意去東南亞玩

又冇睇過the serpent
東南亞有乜野好去?
星馬泰,多數都係揀泰國布吉多 其他地方都好少去啦
越南更加唔會點去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞