KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
仔其實危機性無咁高
女就難講D

一定係PR啦
問心啦
你會唔會緊張你隔離鄰舍去唔去旅行呀?
星馬泰黎講
馬來西亞似係安全過泰國
真係唔會再諗呢堆國家
唔識用中文詐騙咁咪直接捉去生劏器官
重點係人地黑幫都要同鬼佬做生意
真係一個唔覺意,人地國家落埋ORDER要果邊黑幫同佢地斷左個生意關係,就真係88
東南亞區既人,就真係暴龍哥咁講,唔搞到D出名既人就得
菲律賓 印尼 柬埔寨 寮國 緬甸
永世都不會踏足
真係諗住去返工個d本身應該都唔係咩好野
一係就撈開偏以為去到都係做下網上騙案 點知咁虐待員工
一係就本身係自己國家欠落一堆債要博一博
出事就扮單純
背後軍隊咪就軍政府囉
你估係得僱傭兵咩
遊既簡體的確係游
不過佢咁都捉我無咩好講
機場一出就被人綁啦,點會綁唔到
台灣政府?
快啲收皮
好多年前,我都同老婆講唔會去東南亞旅行,寧願去貴啲有相似氣候既地方。始終落後國家,點都唔會放心。
我唔太認同依個字係簡體
我會認為錯別字多過簡體
2隻字個筆畫差得幾多呀
咁依家單野爆大佢 影響到當地旅遊業 等個邊政府出手做下野唔係都係一件好事咩?
唔係話想污名化 但驚真係人之常情 唔洗起哂鋼話人ON9
而且放大件事黎講 等多D人關注同警剔 都唔係一件壞事
YouTube 大把案例 秦國依家做左綁架中轉站
唔係話個個都有事 可能幾百個幾千個先一單
但萬一咁岩就係你咁點算
去旅行又唔一定要去東南亞 去歐洲 英國都可以去旅行 點解一定要依家去東南亞
文明地方就係嘅
東南亞地方, 當年門多薩, 一個人一枝槍, 已經能夠挾持成團人
仲未計緬甸, 柬埔寨啲軍閥/警察貪污受賄賂, 未必會免費真心救你
台灣依家已經講緊, 最新嘅手法係, 開空殼公司, 請一班人做嘢, 半年後搞公司旅行團去柬埔寨
你鍾意去係你嘅事, 反正唔關我事
Scam city 大把,不過多數都係偷錢呃錢咁上下,而家玩到人體買賣,禁錮你做奴隸
呢度咁多 user 死撐泰國冇事、好安全、要捉都唔會捉你
其實係咪成班 travel agent d 人黎架

定係連登特別多窮閪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞