KK園單野 ,會唔會搞到東南亞國家旅遊業收皮?

1001 回覆
1175 Like 20 Dislike
機場夾人又太張揚,要夾人都可能去遊客區,酒吧,夜市揾啲單身冇同伴既游客落手,仲無咁易俾人識穿
咁緬甸唔係仲離譜咩
真係唔撚明台仔諗乜九
我印象中 呢d野 好似以前發生過係東南亞
你去D區,會偏得過走去學法既人?
去旅行,唔係去旅遊區自己周圍走去其他區? 你連邊到係邊個睇都未知啦,仲有圍走
你會唔會去得偏過學法既人呀,人地去D廟到搵師父學,去山區拜師同練
你估旅客區既廟呀,你估搵師父係D市集隔離拍下門就係呀
果D夠偏裹啦,點解果D人學完唔返黎講撞到D咁既事呀
成日去泰國 東南亞地方
治安唔差

但因為呢單新聞 大家警覺性應該高返d
以前嘅治安好非必然
起碼唔好諗住銀包放袋好安全
其實而家曼谷市中心多人過旺角
見佢日日都喺嗰邊吃喝玩樂, 勁撚爽

我有講過獨有咩?
邊句野獨有?
大陸野=獨有意思?
係得大陸咁撚ON9先會玩依D黎呃9人錢

??????
係機場同佢講呃人 去左無命番 都話係天既安排
期望見到佢死撚左 一定指住黎笑
遊客區咪玩喇,傳到出去無遊客黎多多都唔夠死

酒吧亦一樣,開得係到d女都跟場走,有事有得跟,人地點會攞個酒吧牌黎咁做,正正經經賣下酒同女人已經夠
其實有冇考慮過轉型成為KK主題樂園?咁迪士尼環球影城一爭高下
師兄駁得好呀!!!

最撚憎D左閪 :
"Blame the victim?D女仔唔出街就唔會俾人強姦?"
中國人販賣台灣人

笑話
會啦 一出夾區就夾你上車
有d的士又同詐騙集團串通 一上車就報串
一係就唔好去 一係就扮自己唔識中文
講咁耐,其實有無KK園區嘅相
呢句真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞